• 10mars

    akupunktur i jönköping

    någon som vet vart man kan gå på akupunktur i jönköping, mot barnlöshet ?

  • Svar på tråden akupunktur i jönköping
  • Badabing00

    Är inne på vårt 18:e försök. Kör 1:a kuren pergo nu, men jag har typ lusläst alla trådor om folk som har normal ÄL och testat pergo, men det verkar knappt vara någon som lyckats med det, så mina förhoppningar är små. Har BIM på torsdag. Usch, ni tänkte jag skriva så den som lever får se, men sen kändes det jättehemskt att skriva så med tanke på vad som hände på gräshagen i går.
    Men jag kommer nog inte kunna hålla mig från att testa förens tills på onsdag.

  • Snart vår tur

    Jag har BIM nu i dagarna, men ingen mens än. Testade neg. imorse... Vi ska tillbaks till Karl-Johan om två veckor och få svar på sperma-provet och diskutera hur vi ska göra framåt. De kommer säkert att föreslå pergotime några månader innan man provat insemination. (om ni spermaprovet är ok.)

  • Badabing00

    Nej inga biverkningar alls. Kände dock av ÄL väldigt tydligt, kunde knappt sova den natten, kände mig som en uppblåst ballong. Sen satt jag här på FL och läste om folk som har ätit pergo trots att de har normal ÄL, och då var det en tjej som hade fått 19 stora äggblåsor. Hon hade tydligen svarat lite för bra på pergon. Så jag blev såklart skitskraj att det var därför jag hade kännt så vid ÄL. Det vet vi ju inte än, har BIM på torsdag men det känns redan som om mensen är på G. Men vad jag skulle komma till var att be att få komma och bli kollad om du ska köra pergo, det verkar nämligen som om de flesta få gå och göra ett vul vi ÄL när de äter pergo just för att kolla att det inte släpper för många ägg. Det kan ju vara farligt om man nu skulle lyckas pricka några ägg. Hur länge har ni försökt?

  • 10mars

    när jag åt pergo så fick jag gå på vul hos Carl Johan. Bara för att se så att det funkade, det´kan ju bli motsatt effekt också.

  • Badabing00

    Jasså, undra varför inte jag fick göra det då.
    Jag fick väldigt lite flytningar denna månaden, så jag är rädd att jag var bland den 1/3 som får dåligt sekret. Har ni fått kolla ert sekret där någon gång? Har läst om vissa som får gör någon sådan undersökning där de kollar om mannens spermier överlever inne i kvinnan.

    Gick det bra på inseminationen? Gör du den på samma ställe?

  • 10mars

    gjorde det på samma ställe, det gick bra, gjorde inte ont eller så men hur bra det gick vet jag om två veckor :)

  • Snart vår tur

    "10 mars" vi håller tummarna för er!! Blir man hormonstimulerad inför en insemination, eller är det bara inför en ivf?

    Johannaaa: Skönt att höra att du inga biverkningar har! Vi har försökt i snart två år utan resultat och vi har inga barn sen innan, jag närmar mig 30 och killen är 31 så vi vill verkligen att det ska funka snart! Tyvärr tror jag det kan vara nåt fel med killens simmare...

  • 10mars

    jag fick ingen hormonbehandling innan, utan plus på stickan och sedan hämtade jag sperman som min man hade lämnat på ryhov och åkte ner till carl johan med ,

  • Badabing00

    Svt: Men om det är fel på killens simmare är väl insemination bra. Eller plockar de inte ut de bästa då?

    10 mars: Nu är det de två sega veckorna då. Håller mina tummar att det tagit sig.

Svar på tråden akupunktur i jönköping