• Mikah

    Ullaredstråden volym 4

    Jag såg den i lördags eftersom jag var där då


    Amanda skrev 2007-10-17 08:25:21 följande:
    Jag pratade med en kassör på GeKå´s och hon hade jobbat i lördags (13 oktober) och hon berättade att de hade haft kö utanför redan kl 8.30 och då en väntetid på ca 1 tim för att få komma in.Så det är nog kaos ganska direkt på morgonen på lördagar.
  • Mikah

    Hehe. Vilken skoaffär fanns dem i?
    Jag fyndade ett par svarta stövlar, släta för 180 på Scorett. De var ju så billiga så att jag inte kunde låta bli dem.

  • Mikah

    Jag tänkte inte på om det fanns finjackor till 9-åringar Men i våras fanns det jättemycket fast det var ju vårjackor :_D
    Det finns ju parkasjackor med ludd på luvan i alla fall om hon tycker att det är fint.
    Jag vet hur det är, mina barn är vansinnigt kräsna. Sonen vägrar ludd på luvan och rutiga termobyxor

    Märekeskläder får dem väl in partier av också ibland, i somras fanns det ju Puma-tröjor och Cat-strumpor. Everlast (du vet boxarnas märke )kläder finns det ju alltid. Jag brukar köpa ziptröjorna på herravd till mig själv för dem är supersköna.
    Julklappar går det såklart att fynda, leksaker är billigare än leksaksaffärer och sen finns där ju handdukar, ljus muggar eller vad man vill till vuxen.
    Där finns ju allt och därför blir det ju dyrt när man åker dit. Golvvaser brukar vara billigt också förresten.


    vetekatten skrev 2007-10-17 09:46:44 följande:
    Tips och råd tack!Har aldrig varit på Gekås men ska dit 5-6/11. Har hört att det är mkt folk på måndagar men det är en bussresa. En kompis sa att dom har börjat med "märkeskläder", men hon kunde inte specifisera vilka märken. Ngn som vet? Har ingen pyttebebis utan mina barn är 7 mån, 5 år, 7 år samt 9 år. Kan man hitta kläder till dom också. 9-åriga tjejer kan vara rätt kräsna. På den här tråden diskuteras ju mest babysaker. Finna det tex "fin jackor" till en 7 årig tjej?Tacksam för shoppingtips till en Gekå-nybörjare! Går det att fynda mycket julklappar där? Dum fråga kanske men jag har ju aldrig varit dit!
  • Mikah

    Förresten vetekatten!!
    Underkläder till dam är billigt, Fina bh:ar för 49.95 som de flesta kostar. Så det vill jag också tipsa dig om.
    Ja underkläder till barn är ju också billigt
    Badlakan till barn med motiv kostar runt 70-90 kronor, så det köper jag till mina barn.

  • Mikah

    Köpte vinterskor till barnen på sko-boo, mest för att ha det också gjort. Thindra fick rosa pippistövlar , såna med gummi över hela foten så att det blir mindre blött i skon. Casper fick blå cammo Pax stövlar också med gummi över hela foten.


    Smultronhjärta skrev 2007-10-17 09:58:55 följande:
    Jag köper mycket skor på Sko-Boo, mest för att det innan jag flyttade till falkenberg nästan alltid var så att jag köpte minst ett par skor när jag åkte till Ullared och då fanns inte Scorettoutleten
  • Mikah

    Haha Jag gillade inte heller HK men jag köpte det rosa till Thindra, tror det kostade 169 kr. Sedan på kväller såg jag att det fanns röda i stället. Fleccefilt med HK såg jag inga däremot


    Smultronhjärta skrev 2007-10-17 10:07:19 följande:
    Det finns supersnygga fleccefiltar och påslakanset med Hello Kitty t.o.m jag som inte gillar HK tyckte att dessa var fina!
  • Mikah

    Äta gör man utanför, Det finns två automatcafeer inne men det är ju mest kaffe dem har där. Är du vegitarian funkar Nihals mat bäst för där fanns nog tre veggorätter i alla fall hehe (min svägerska är veg)
    Hihi Gå och stirra funkar inte för då blir du påkörd i rumpan. Det är nog också något man ska förbereda sig på om man inte har varit där för påkörd blir man ofta.
    Om det blir kö när du är i affären så glöm för allt i världen inte stämpeln när du går ut igen så att du slipper köa. Man kan gå igenom halva och sedan kankse betala, och sedan lämpa av det i bussen om det går och sedan äta sedan går in i gen och ta andra halva och det som man har tvekat på innan.


    vetekatten skrev 2007-10-17 10:06:13 följande:
    Ytterligare en dum fråga men kan nån bara hinta om hur stort det verkligen är? Hur lång tid tar det att gå igenom hela varuhuset. Har ingen aning själv Kommer förmodligen bara att stå och stirra när vi kommer in. Några andra shoppingtips, ät-tips, ska man gå ut en sväng och tillbaka in igen, är det långa köer...?? Jag vill veta allt! Tack till er som redan svarat!
  • Mikah

    Det kan nog kvitta.. fast det borde vara bättre på lovet. Alla kan ju inte ta ledig fast det är lov för barnen.

    Theos Moster skrev 2007-10-17 10:57:16 följande:


    Hej. Jag och en kompis tänkte åka på Lördag 20/10. Tror ni det är mycke folk Då??Är det bättre att åka på Tisdagen v 44 istället, på lovet??Jag såg nån här ha en skiva där det stod Bebis På som va köpt i Ullared, vad var det för skiva??
Svar på tråden Ullaredstråden volym 4