• Mikah

    Ullaredstråden volym 4

    Haha Så hade nog jag också tänkt. Men se till att vara där när dem öppnar för minst körisk och glöm inte stämpeln när du går ut.

    Theos Moster skrev 2007-10-17 11:12:30 följande:


    Oki, tack för svaret. Äsch Då får de bli på Lördag, kan ju inte vänta såååå länge
  • Mikah

    Valkyria
    Jag såg MLP stolar.. Det var det enda. Jag kollade vad den kostade men jag har glömt det nu. Var där senast i lördags och då fanns dem.

  • Mikah

    Garn har jag aldrig sett. hade det funnits hade min svärmor säkert köpt så tyvärr.


    Såckan skrev 2007-10-17 11:53:49 följande:
    Vet ngn om de har garn på Gekås...& /om/ de har det vart?På hobbyavdelningen?Sedan undrar jag ungefär hur mkt Lundbymöblerna & singstarspelen kostar (med & utan mikrofon).
  • Mikah

    sandy85. Man får stämpel av vakten när man går ut efter att man betalat om där är kö, för att ma ska slippa kö när man ska in igen.

    Jag tittade lite snabbt på mammakläderna och såg i alla fall en svart skjorta, men jag minns inga priser (behöver ju inte sånt numera) och svarta finbyxor och rutiga byxor minns jag. Där var fler tröjor men jag minns inte riktigt hur dem såg ut.
    Mammakläderna finne mellan damjackor och babygrejerna.

  • Mikah

    Fast över en timmes kö i lördagoch då vill man nog ha stämpel..


    ÄlskarMina skrev 2007-10-17 17:13:43 följande:
    Det är väl den man an få vid utgången om det är mycket folk i kö utanför och man ska ut och in igen i affären.Men oftast är det inte sådan kö utanför längre(eller är det nånsin det numera?) så man inte behöver en stämpel ens...
  • Mikah

    Lammskinnfäll finns, minns ej vad den kostade. Ullpläd finns nog också, tror det var en sån jag tittade på.


    Sony skrev 2007-10-19 06:56:28 följande:
    Tjoho!! Nu ska jag oxå till Ullared!Har inte varit där förr. Åker med buss. Något man bör tänka på? ska man ha med väska så man kan stoppa inköpen i?? Får åka Pendeltåg hemSen så undrar jag om man kan hitta lammskinnsfäll där.Någon som vet om dom har ullpläd där? Är så frusen och lägenheten är så kall
  • Mikah

    velmajan Jag ville också ha dem men tyvärr var nästan allt som det stod On the peak på slut när jag var där för en vecka sedan utom till barn. Softshelljackor och fleecetröjor fanns. Men när jag tittade mig ilsket ( ) omkring så hade typ alla som shoppade sån ajackor på sig .

  • Mikah

    JO någon här i tråden sa att hon frågade efter dem och hon var där för kankse 2 veckor sedan. Hon sa att dem skulle få in fler om några veckor men hur många veckor vet man inte.. Så jag hoppas du har tur om du ska dit. Jag är lite sugen på en runda till just för jackans skull . Men man vet ju inte när dem kommer in.

  • Mikah

    I våras kom dem in i mitten och slutet på mars. Är kanske samma till denna våren.


    NoahLeah skrev 2007-11-20 15:50:30 följande:
    hallå! Någon som vet när de börjar med vår- och sommarkläder på Gekås?
Svar på tråden Ullaredstråden volym 4