Inlägg från: kattengustav |Visa alla inlägg
  • kattengustav

    Ullaredstråden volym 4

    Dom har ju gjort en egen avdelning för baby så varför skulle det inte finnas kvar?


    Beckiz86 skrev 2007-09-20 18:32:43 följande:
    babysakerna som finns i ullared nu, kommer dom finnas kvar dar (om dom inte tar slut naturligtvis) fram tills i slutet av november ?? Nagon som vet ??
  • kattengustav

    Det brukar inte ta slut i Ullared. Dom köper in nytt hela tiden och fyller på, så du behöver inte vara orolig.


    Beckiz86 skrev 2007-09-20 18:50:46 följande:
    jag menar som det ar tex. pa lindex, dom har bara varorna ett visst antal manader for att sedan byta ut aven om det finns kvar pa lagret. Gor dom sa i ullared eller later dom allt vara kvar tills det tar slut i butik och lager ?
  • kattengustav

    Dom finns säkert kvar, men det kan vara slut just den dagen man är där. Så var det när jag var där. Skulle kolla på skötväska, men den var slut och skulle komma på tisdagen. Jag var där på fredagen, så finns det inte just då så får dom hem det. Speciellt en sådan sak. Den kommer inte försvinna innan det modet försvinner.

    This is me skrev 2007-09-20 20:15:55 följande:


    Nej man kan inte vara helt säker på att varorna finns kvar.
  • kattengustav

    Jag köpte ett för 189 kr och det verkar bra. Det är lite saker på mattan till det som barnet kan leka med. Dom hade två olika när jag var där. Den ena var det en bild utanpå att mattan skulle se ut som en hund, men när man tittade på de som var upphängda för visning så var det inte så utan det var bara en platt matt utan några leksaker alls, men jag tycker det jag köpte verkar bra och billigt.


    Ciliam skrev 2007-09-22 09:36:11 följande:
    Hejsan, länge sen jag va här! Mycket annat å göra med bebis, å så har jag fastnat i traderaträsket ;) oxå ett bra fyndställe!Vi fick precis för oss att åka till gekås idag. Nån som vet hur babygymen ser ut om dom har några? Vad dom kostar?
  • kattengustav

    Jag har köpt det, men jag har inte använd det pga. att min lilla inte har kommit ännu, men jag tycker det verkar bra.


    loveliva skrev 2007-09-23 21:48:22 följande:
    ingen som har köpt lammskinn i Ullared?
    Ska ner till Ullared igen i november tror jag efter jobbet. Ska spara ihop så jag kan köpa lite julklappar till min mans barn och då är det smidigare att åka dit och handla, det tar ju bara 1 timmes färd ner till Ullared här ifrån.
  • kattengustav

    Jag kollade på en sulky i Ullared åt en annan tjej och den kostade 179 kr, men jag vet inte om den är bra eller inte. Tyckte själv den såg lite ranglig ut.

    BELLIS O BEBIS skrev 2007-09-24 09:41:41 följande:


    Har oxå hittat hit ... Underbar tråd! Nu försökte jag leta efter vad en sittvagn/sulky/buggy kostar på Ge Kås (om det nu finns).. Någon som vet? Har erfarenhet? Bilder osv? Jätte-tacksam för svar!
  • kattengustav

    Ja, men det är väl en sittvagn som vi som är födda på 80-talet och har det med oss sen den tiden kallar det. Det är väl ingen sulky? En sulky för mig är en med dubbla små hjul och bara lite tyg att sitta på ungefär.


    Smultronhjärta skrev 2007-09-24 09:52:57 följande:
    Men utöver den för 179 så finns två vagnar till..en för runt 400 tror jag och en lite dyrare. Svågern har den för 449 och den är stadig, nästintill liggläge m.m. Den dyrare har grova hjul och är enligt mig klumpig men stabil...
  • kattengustav

    Den är inte så stor. Ligger precis bredvid damunderkläderna och mot kassorna.Det är lite lägre tak där. Dom har det mesta som behövs, men jag tyckte det var lite för litet.

    This is me skrev 2007-09-24 10:05:30 följande:


    Frågar igen, hur stor är babyavdelningen, vart ligger den och vad finns där?
  • kattengustav

    Ok, bara tänkte så vi tänkte på samma. Varit i Ullared det närmaste? Ska dit igen i november tror jag och handla lite julklappar till barnen. Var där i september och handlade lite till den kommande, men nu blir det bara julklappar.


    Smultronhjärta skrev 2007-09-24 10:11:17 följande:
    Japp, i min värld är en sulky oxå det..men jag tänkte bara uppdatera vagnutbudet på Gekås eftersom det frågades efter sittvagn/sulky/buggy
  • kattengustav

    Precis, man måste ju ha en anledning att åka dit. Min man vet inte att jag ska dit. Vi jobbar olika skift så när jag jobbar morgon jobbar han kväll och då tänkte jag passa på att åka på kvällen, jag ska ju bara ha julklappar till barnen.Måste spara barnbidrag först.


    Smultronhjärta skrev 2007-09-24 10:36:07 följande:
    Jag var där för 12 dagar sen kanske och spanade mest då..Nu ska jag dit ngn kväll tänkte jag även fast det är löning (BIG no no), vi behöver fylla på skåpen med tandkräm etc. En mycket bra ursäkt för att åka dit anser jag..en tandkrämstub och en massa massa annat
Svar på tråden Ullaredstråden volym 4