Ångkokt duva
Är det någon som vet hur man tillagar duva som ska ångkokas?
Jag har sökt genom nätet och kollat alla kokböcker jag har men gått bet.
Kanske någon som vet?
Är det någon som vet hur man tillagar duva som ska ångkokas?
Jag har sökt genom nätet och kollat alla kokböcker jag har men gått bet.
Kanske någon som vet?
Ja jag har ju inte plockat den på sergels torg direkt
Köpt på Östemalmshallarna och är en fransk skogsduva, alltså en fin sort sägs det.
Någon som vet hur man gör när man ångkokar om man inte har en ångkokare?
vi gjorde så att vi la en skål i en lergryta och fyllde lergrytan med vatten och la duvan i skålen, tror det funkade för det blev gott iallafall, men om det var riktig ångkokning är väl frågan
Atamon
Jo, jag ska nog investera i en bambuångkokare men i går när vi skulle tillaga duvan hade jag ingen aning om hur man kunde göra.
Nästa duva kräver lite mer förberedelse
Jo, jag har fått det rekommenderat av min akupunktör inför en insemination. Det var gott, smakade ganska mycket järn. Lite som kyckling i konsistensen, rödare i köttet, smaken var nog som järnrikare kyckling om du förstår