• JGumsa

    Kalla röror?

    Å vet inte hur jag ska göra... Kan man äta kalla rörot eller hur var det med det?? som ex. kycklingröra?? Har hört att vissa ej tycker det pga. att det är ägg i, men då skulle man ju inte kunna äta några kalla såser!?! Någon som kan ge ett snabbt svar??

    Tack,tack!

  • Svar på tråden Kalla röror?
  • JGumsa

    Det var en tråd jag läste i för ett tag sedan ang. majonäs att pga att det är ägg i och ägg kan innehålla salmonella....pust

  • JGumsa

    Nä precis! Tack snälla för svaren!

  • JGumsa

    Kanske e trög nu=) men "hackade" ägg? Menar ni kokta ägg och sedan hackade eller?? Jag menar alltså inte en röra med kokt ägg i utan det finns ju kalla såser och annat när man har råa ägg i, vispade alltså??

  • JGumsa

    De använder väl bara svenska ägg i Sverige hoppas jag?=)

Svar på tråden Kalla röror?