• JillyBilly

    Knappen for ut!!! ...efter 4 dagar....:-(

    Hej!

    Oj jag har aldrig hört att det ska behövas en sån karl för att få en knappen. Vet många barm lyckats flera gånger trots vatten i ballongen.

    Pojken jag jobbar med har knapp har haft det länge. Nu gör det inget om den skulle åka ut, eftersom det är flera flera år sen han fick den, så hålet växer inte igen.
    Men när den var ny så sa läkaren åt oss att om knappen skulle åka ut så stoppa i vad som helst i hålet. En penna, ett finger, en glasspinne. ja vad som helst. Magsyran tar bort risken för infektioner och om hålet växer igen är det en helt ny operation som väntar.
    Det vi också kunde göra var att stoppa i knappen igen och sen tejpa över den så den satt fast. Alltså om den fortfarande gick att använda.


    Nu vet jag inte vad era läkare sagt, men hör med dem. Och se till att få hem extra knappar. För även om ni inte vet hur man gör, alltså med kuffningen (fylla ballongen) så kan ni som sagt stoppa in den ofyllda ballongen och sen tejpa över, så det inte växer igen.

  • JillyBilly

    Hej igen!

    Ja men självklart att ni fick panik! Skulle jag också fått om det hände mig. Förstår det verkligen. Menade inte att låta som en besservisser (stavning?).


    Verkligen dåligt att ni inte fick med knappar hem. Hur ska man då kunna fixa det själv liksom? Och att knappen var sönder från början, det är ju verkligen inte bra. Iofs kollar man väl genom att fylla den med vatten, om det försvinner så är den sönder. Men om det var ett så litet hål så märktes det väl inte då eftersom det tog flera dagar innan vattnet var borta. Då blir man ju lite skeptiskt liksom, hur ska man undvika det? ylla knappen flera dagar innan man ska sätta in den?

    Jag hoppas att ni snart får bättre upplevelser av knappvärlden. Och att det blir bättre för Anja!

Svar på tråden Knappen for ut!!! ...efter 4 dagar....:-(