Inlägg från: Love4cats |Visa alla inlägg
  • Love4cats

    Kvinnor + Skitsnack?

    keepthefaith skrev 2007-10-16 19:39:19 följande:
    Frihet-bröt,det lät lite drastiskt,jag lät det mera rinna ut i sanden och började vårda de relationer som verklig är viktiga för mig.Jag har typ 6 vänner som står mig riktigt riktigt nära och så har man ju lite ytliga bekanta. Men jag väljer mer eftertänksamt vilka jag väljer att ha en form av relation med.Dramaonline-självklart ska man kunna prata om andra,precis som du säger men då så man kan stå för det inför personen i fråga. Jag håller med.

    Kvinnlig avundsjuka speciellt är nog bland det värsta, har jag fått erfara i alla fall. Jag förstår inte varför vi inte kan nöja oss med det vi har och sluta jämföra oss.


    Jag har också gjort upp med mina energitjuvar. Hade några vänner som aldrig löste sina problem, de ringde om och om igen om samma sak i stort sett hela tiden. Jag var sjukskriven själv en period och fick sällan och aldrig frågan hur det var. Fick jag den glömde de från gång till gång vad jag/vi sagt och sen var samma igång igen. Fick även höra att de "diskuterade mig" och "mitt fall". Avskyr sånt!


    Men åter till skitsnack. Jag försöker tänka så att de som snackar skit ofta och gärna nog inte har det så bra själv. Det känns som att många lever sitt liv genom andra och höjer gärna sig själv när de rackar ner på andra så utan att se sig själv i spegeln.

    Och varför snacka skit. Varför inte ta det med personen det gäller så får man oftast snabbare svar och mer sanning? Är vissa för fega eller?


    Avslutar mitt liite bittra inlägg med "Heller kvalite än kvantitet gällande vänner".

Svar på tråden Kvinnor + Skitsnack?