• Pinklady

    Vi som använder Gonal-F

    monchichi man kan ju testa 10 dagar efter äl sprutan men på dag 15 kan du ju testa helt klart.. testa imorgon..


    ~~~~ Touche ~~~~
  • Pinklady

    greta hur länge sen är det du tog äl sprutan??


    ~~~~ Touche ~~~~
  • Pinklady

    greta håller tummarna för att det bara håller en dag el så så det kanske kan va en nidis.. en kompis till mig hade mens varje månad fast hon var gravid.


    ~~~~ Touche ~~~~
  • Pinklady

    ja men är det den riktiga så borde du ju hinna tycker jag.. jul ledigheterna börjar ju inte förns den 21 och det är ju nästan en månad bort.. jag räknar kallt på att få göra en omgång till.. fast egentlligen borde nog kroppen få vila en månad..


    ~~~~ Touche ~~~~
  • Pinklady

    greta ja är med intresserad av insem då vi har på gränsen för godkänt av antalet på spermierna.. ska ta upp det nästa gång men är inte säker på att han gör det i v-ö


    ~~~~ Touche ~~~~
  • Pinklady

    ja men det är ju så svårt att hålla humöret uppe. ja är så glad att ja har ett bröllop att planera så ja kan hålla modet uppe..    ni får ursäkta att ja inte skriver gggggggg spillde cola på den innan så den fastnar och dummar si..


    ~~~~ Touche ~~~~
  • Pinklady

    sprayar brukar man ju få göra innan sprutor i sådan fdall . och det brukar va för att få fram så många ägg som möjligt inför ivf. vi här inne kör ju inte ivf utan bara sprutor.

    satan ljus efter mörkret då blir det ju ingen mer omgång för migb så vida den inte kommer precis den 1 som det är beräknat för då är det vul den 15 så då skulle det ju va lugnt. men nu kommer jag stressa upp mig för det och mensen kommer att bli sen. men men skönt för kroppen att vila lite ialla fall.

    znipp jag har de 2 första försöken som misslyckande innan vi prickade rätt doser. så jag får ta 150 2 dagar och resten 225..


    ~~~~ Touche ~~~~
  • Pinklady

    Min läkare sa dett att mellan 18-22 så kan man ta äl sprutan fär då är blåsorna som bäst..

    Monchichi GRATTIS!!

    Här är det nog mens på g tycker det känns som det.


    ~~~~ Touche ~~~~
  • Pinklady

    Tror verkligen det är mens på g nu. brukar bli kass i magen då och det är jag nu så den kommer nog vilken dag som nu tanten..

    greta ocg goklan jag vet exakt hur ni menar. jag vet när jag var yngre så sa jag alltid att ja men jag kommer inte få barn för det kommer inte gå. då var jag la typ mellan 16-21 sen nu när jag var 23 så fick jag ju reda på pco och alla undersökningar men jag har alltid haft på känn att det inte kommer att gå för mig. men vi får se hur alla grejor som man går igenom funkar..


    ~~~~ Touche ~~~~
Svar på tråden Vi som använder Gonal-F