Inlägg från: Pesco |Visa alla inlägg
  • Pesco

    Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006

    hihi, här är en (jag) som fått sova från 23 till 09...och igår från 22 till 08

  • Pesco

    Hej,

    svärisarna på besök en vecka, har inte hunnit in. Men måste bara berätta att vi hittade en glättsten, typ strykjärn av glas från vikingatid/medeltid som man hettade uppp och t ex använde för att stryka och plissera kjolar med. Skojs, de är ovanliga. Finns på Birka.

    Marfa - testa Farsta centrum. Kan kosta en p-bot, men det kan det va värt

  • Pesco

    Jag rensade ogräs och var i Farsta centrum. Tror kanske ogräset gjorde kicken för att Robin skulle komma ut.

    Nanis, jag tror det är bra att försöka genomföra det man drömt om. Jag satsade på arkeologin på det viset. Fortfarande nu kör jag på "så långt det går". Känner man att det inte funkar kan amn lägga av. För mig var det viktigt att försöka fast det fanns en risk att misslyckas; att få utbildningen men inte jobbet. Då har man i alla fall försökt. Annars kanske man blir bitter. Och Mattelärare, eller språklärare. Har haft hur många som helst som sagt att de drömde om arkeologi men inte fick för sin pappa.

    Hade en polis här på gatan, fast jag tror hon jobbade på krim. Hon verkade gilla sitt jobb och jag tror hon fick ihop det med familjen.

  • Pesco

    Nu sitter vi här S och jag o diskuterar. Vi åker till NZ 2 december o är tillbaka 14 jan.

    Det ser väldigt tufft ut ang dagisplats. Vi kan bli utan ett bra tag eller komma in nånstans där vi inte vill, tex i avlägsna och sunkiga Enskededalen. Vad kan det va? 4 km dit? Jag har redan 10 h arbete om man räknar in resorna.

    Vi funderar på privat, men det lär inte finnas nästan några här. Ett dagis men 1-2 års väntekö, ett kooperativ med outbildade och typ inga privata dagmammor.

    Har ni några tips eller kontakter?

  • Pesco

    Grattis skrutt! Ska genast skvallra för vår vän att ni blir husägare!

    Jobbigt Marfa. Jag kommer ihåg hur fokuserad man var den sista tiden, känns helt sjukt när man tänker tillbaka på det. Jag minns hur jag hoppade upp ur sängen när vattnet gick. I princip innan jag vaknade - SÅ förberedd var man.

    Och Angel. Någonstans i stockholm byggs nu en skohylla, väldigt lik den du har i hallen. Och det är inte för mina lortiga kängor

    För alla resenärer finns det en fin leksaksbutik på Ö-malmstorg, en av de bättre jag sett på länge. För resan (2 dec-14 jan Singapore-Nya Zeeland-Thailand)köpte jag:
    - smådjur i plast
    - liten bil och flygplan
    - häften med klisterlappar man kan flytta runt (lagom klistriga), tema bilverkstad o doktor
    - pojke man klär med magnetiska kläder
    Så fick jag en amssa små papperspåsar jag har lagt sakerna i en och en.
    - Plastpåse med cornflakes i, tar evigheter att pilla i sig och är inte nämvärt sött.

  • Pesco

    Just med tuttarna Mollan Robin har gett upp dem, de försvann med mjölken. Kvar är en gosig, mjuk hängbuk som han gärna grabbar tag i och DRAR i. Dom är inte så värst finkänsliga inte.

  • Pesco

    Robin säger Bamba mest hela tiden. Bambaa-a-a-a-a. Med vibrato förstås.

    Bäst är julgransbelsyningen jag hängt upp i längtan efter december månad

  • Pesco

    Stort Grattis Marfa, när du nu tittar in!

    Fan, 5 timmar! Det är ju nästan så att man börjar längta smått. Nä! Inte alls...hurk för smärta. Kunde knappt prata hos naprapaten idag. men jag byter gärna 27 timmar mot 5 nästa gång.

Svar på tråden Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006