Inlägg från: Elisabethjz |Visa alla inlägg
  • Elisabethjz

    Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006

    Marfa: Vad SÖTT kortet är när Kristin står vid lillebror i babyskyddet!!!! OCH vad fint hår hon har

    JAg röstar oxå på Viktor!!

    Pesco: Ja, verkar som om han är orolig att jag oxå ska försvinna, för David är inte med. Och ny mijlö och massa folk runt hela tiden.

  • Elisabethjz

    Benjamin vaknar oxå på nätterna, men oftast somnar han om. Nu har det varit lite si och så med det sen vi kom hem, men det börjar bli bättre. Har oxå börjat låta honom gråta lite, oftast så somnar han om efter en liten stund. Tror att ibland om man går in för fort, så väcker man dom mer.

  • Elisabethjz

    Välkommen tillbaka Angel! Härligt att ni haft det bra

  • Elisabethjz

    Skrutt: Ser ju jätte fint ut!

    Har åkt på ngn förkylning, e helt slut... Och har varit uppe ett tag med Benjamin nu.

    Benjamin säger dom "vanliga" orden som mamma, pappa, titta, tack tack, hej, där, bajs. Men då och då så säger han meningar som han härmar, och det är på pricken som man själv sagt!! Ofta leker han ordlekar med, om jag säger ett ord så säger han ett annat och så kan han hålla på.

  • Elisabethjz

    Här är en till som inte vill äta.... Blir en del välling. Iof så har det med att göra att han varit mycket sjuk och då inte velat äta annat än välling. Men måste ta tag i det nu. På förskolan ätar han ju i stort sett bara mat och på fasta tider.

  • Elisabethjz

    Mollan: Hoppas att ni hinner innan lghtn blir bostadsrätt!!

    Benjamin sover oftast bara en gång per dag, men det beror på vad vi gör. Han är ofta trött på eftermiddagen, men gör vi inget speciellt så sover han oftast inte. Åker vi iväg så somnar han i bilen, samma om vi tar en promenad.

    Nu på morgonen så fick han nästan till att säga löjlig. Han ville ha min mobil men fick den Inte, och han blev VANSINNIG och skrek. Då sa jag; vad löjlig du är. Och då så han löjlöj löj löj flera gånger!

  • Elisabethjz

    Här verkar det lite som om Benjamin äter bättre när han inte är med mig. På förksolan är det alltid bra och idag var han hos farmor och då åt han all mat och lite välling...

    Idag har jag, mamma och syster varit på hagabadet på spa! Vi tog massage, det var superskönt!!! Härligt med egentid och få tid med familjen utan att ngn liten blir uttråkad!

    På Torsdag ska vi på Bio!! Det har inte jag gjort sedan jag blev gravid !!!!!!!!! Så det ska bli mys! Då ska Benjamin vara hos farmor igen! Får passa på när man har dom nära!!!

  • Elisabethjz

    Pesco: Ta bort några av Robins favoritleksaker och ta fram på flyget en efter en! Det brukar funka bra!!! Sedan så har jag märkt att enkla saker som spypåsarna, pappmuggar, tv skärmarna, bordet etc etc som finns på flyget är väääääldigt intressanta. Sedan brukar jag låta Benjamin springa av sig så mycket som möjligt på mellanlandningarna, så han blir trött och kan sova lite på själva flygningarna. Ha välling eller napp förberedd för start och landning då det lättar så att dom inte får lock för öronen.

  • Elisabethjz

    Ancy: Fy vad jobbigt. Vet hur det är med en hysterisk liten på nätterna. Jag skulle oxå tagit in henne till er, så hon känner sig trygg. Om det funkar dagtid med henne i sitt rum så är det ju lite synd att ta bort den rutinen, då den kan föra med sig att hon så småningom vänjer sig vi rummet igen.

    Håller tummarna att Andreas kan vara hemma lite mera nu fram till jul!

  • Elisabethjz

    Twixie: Håller med Nanis helt och hållet!

    Man är ju trots allt inte mer än människa, och klarar inte hur mycket som helst. Tror att det är ganska typiskt kvinnligt oxå att ha dåligt samvete för allt man inte hinner och borde.

Svar på tråden Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006