Inlägg från: Elisabethjz |Visa alla inlägg
  • Elisabethjz

    Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006

    Hehe, då har man hittat hit !!!

    Milimina: Bra gjort!!! Tänkte på det häromdan, men sen har det varit borta ur tankarna!

    Benjamin sover lite hur som...eller rättare sagt, oftast 1 gång, men eftersom han är sjuk en del så blir det olika beronde på dagsformen och hur trött han är. Men han behöver 2 timmars sömn på dan iallafall.

  • Elisabethjz

    Hej på er!

    Här är en vilding till!! Tror att dom ska vara sådana i den här åldern för att lära sig koordinera kroppen och utforska ALLT!! Men visst tar det mycket kraft och energi.

    Jag är MYCKET imponerad utav er som klarar av att vara gravida och samtidigt jaga efter en liten illbatting som far runt överallt på en gång!

  • Elisabethjz

    Bebbilina: Hehe, gick 10 dar över med Benjamin och hade 48 timmar förlossning efter det..

    Nanis: har nyheten börjat sjunka in?

    Benjamin är hemma med feber. Igår när jag hämtade honom på förskolan så var han febrig och inte alls på humör. Så idag fick han stanna hemma. Det är ett par kindtänder som håller på att spricka igenom och han verkar ha väldigt ont utav dom. Dreglar som en..jag vet inte vad, och tuggar och grejar.

    Var på jobbmöte i förrgår, och dom vill ha mig som säljare/eventorganiser. Verkar bra, för det är väldigt flexibelt, jag kan jobba mycket hemifrån och vilka tider jag vill och det är ingen hardsell. Men jag vet inte vad jag vill. Väntar på att få ett löneförslag från dom nu. Har även 2 andra grejer på gång som verkar väldigt intressanta!

    Snart firar vi helg här!!! Väntar på att David ska komma hem tidigare idag och sen ska vi och hans familj (som är här på besök) gå ut och äta libanesiskt på ett toppen ställe med utsikt över havet!!!

  • Elisabethjz

    Håller med Nanis, håller tummarna att Marfa är på förlossningen!!!

  • Elisabethjz

    Nanis: Håller med dom andra! KLART det kommer att gå toppen bra! MEN givetvis så får man tvivla och känna så som du gör. Och jag tror att det kan vara en kvinnlig sak, att alltid ha samvetskval för att man inte hinner med familj och liknande. Känner lite så nu när jag letar heltidsjobb, som om det ligger på mitt ansvar att allt ska ornda sig med hemmet och Benjamin. Fast att vi alltid delar på ansvaret så gott det går.

  • Elisabethjz

    Smurfan: Vad roligt!!!

    Marfa: Förstår helt och hållet att det är super jobbigt för dig nu och att du inte vill vara hög gravid mycket längre till. Fast att det inte är så stor tröst nu, så har det mig veteligen inte hänt att ngn liten har bott kvar i magen för alltid

  • Elisabethjz

    Smurfan: Vad fint!!

    Ja just det, det är ju Fars dag idag! Här firas inte det samma dag som hemma, så jag har aldrig haft koll på det där. I NZ var det oxå andra datum.

    Benjamin har fått SÅ fula utslag runt pungen, tror det kan vara svamp från pencillin kuren han är på nu Men det var så illa så jag fick åka och hämta honom på förskolan för han var så ledsen. Direkt när jag kom så blev han lite gladare och vinkade hejdå till sin fröken direkt. Verkade som han tyckte det var dax att åka hem. Vad skulle ni gjort? Eftersom kuren är slut imorgon så funderar jag på att vänta lite med att ta honom till läkare, men samtidigt så ser det väligt fult och argt rött ur...

  • Elisabethjz

    Har precis varit hos tandläkaren och har INGE hål!!! Har aldrig haft innen heller, men eftersom jag inte varit på mååånga år nu så var jag lite nervös. Känns jätte skönt!

  • Elisabethjz

    Twixie: Tack för tipset! Ska jag testa i em

    Så himla bra att man kan dela erfarenheter och tips!!

  • Elisabethjz

    Twixie: Förstår hur ni resonerar ang att sluta med napp. Men det verkar som om Melvin känner en trygghet i den, så kanske kan vara svårt, eller iallafall så kanske ni får ett par jobbiga nätter. Men det är definitivt inte vackert när man ser barn i 4-5 års åldern som har napp.

    Benjamin slutade självmant en dag. Bara spottade när vi skulle ge den. Har INGEN aning om varför, men han blåvägrar. Tar den inte om den ligger framme heller.

    En fråga: Kan pojkar ha svamp i underlivet? Alltså, har lyckats läsa mig till att dom kan få svamp var som helst på kroppen under antibiotika behandling, så kanske bara är en tillfällighet att han fått det där?!?! För all info om underlivs svamp är för kvinnor.

Svar på tråden Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006