Inlägg från: Angel80 |Visa alla inlägg
  • Angel80

    Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006

    mollan - hur dags går ni upp? Om vi går upp tidigare på morgonen så somnar han också tidigare på kvällen, men nu under helgen så har han hunnit ändra sin sömn på bara några dygn (pga våra sovtider), han somnade sent igår och sov till kvart över tio i morse, jag märker iaf tydligt hur påverkad han blir om han får vara vaken länge på kvällen, då sover han längre på morgonen, likaså om vi istället går upp tidigt på morgonen så somnar han mycket tidigare på kvällen samma dag.

    Kanske skulle ni prova med att gå upp vid 6-7 tiden på morgonen under några dagar, då kanske hon ändrar sina kvällsvanor efter ett tag.

    Iofs tror jag att de flesta barn reglerar det där själv och att man inte skall hålla på och försöka ändra deras sovrutiner för mycket. Det är nog väldigt individuellt.

    Men om ni nu har det jobbigt så kanske det är värt ett försök.

  • Angel80

    Smurfan - shit, vilken skillnad i antal timmars sömn, k sover ju nästan 5 timmar mer än lilleman per dygn, om inte mer.

    ja att barn är väldigt olika är ju uppenbart nu.

  • Angel80

    kolla abc på tvåan om 5 minuter kl 19:10, maken och lilleman är med, andra tv-framträdandet för lilleman. Innan två års ålder inte dåligt.

  • Angel80

    Håller på och blir tokig på min kurs..... gaaaaaaaaaaaaaaaaah

    proportionellt rörliga kostnader, nollpunktsvolym, nollpunktsberäkning, täckningsbidrag, lönsamhetspunkt, säkerhetsmarginal, resultatdiagram, beläggningsgrad, nollpunkt för tjänster, kalkylering i industriföretag, omkostnader hit och omkostnader dit, indirekta kostnader etc............

    Tror ni att jag har det kul om dagarna. Hur fasen kan man ens tänka tanken på att läsa ekonomi!!!!

    Efter jul har jag dessutom ytterligare en kurs. Internationell ekonomi, det kommer att bli rajtantajtans kul.

    Hjäääääääääääääääääälp!

  • Angel80

    mollan - nä folk kan ju för fasen inte vara riktigt friska.

  • Angel80

    Sabina - tack.

    Nä det var ju inte igår, vet inte vilken dag det visas, det är bara en liten snutt, de blev intervjuade på stan angående luften på sveavägen som visst är en av de värsta i vissa halter av luftföroreningar. Kanske kommer ikväll istället.

    Ja du jag tror att jag kommer läsa ytterligare en kurs i anslutning till denna, nu läser jag internationellt företagande, sen tänkte jag läsa nyföretagande om jag kommer in. Sen får vi se vad som händer.

    Lilleman har iaf fall fått dagisplats nu och inskolning börjar den 15 januari.

    Allt bra med dig. Låter som rena drömtiderna din lilla pojk sover.

  • Angel80

    Elisbeth - ja jag läser på distans. Det funkar förvånansvärt bra faktiskt, trodde att jag skulle ha svårare med självdisciplinen, men det går faktiskt bra. Men nu har man ju lite julledighet framför sig så man ser ljuset i tunneln. Bara två inlämningsuppgifter kvar och två prov innan jul. Sen börjar jag inte förrän den 14 januari igen. Supernice. Lilleman börjar sin inskolning den 15 januari så nu under jul och nyår har vi mer än 3 veckor tillsammans ledigt. Ska bli jätteskönt.

    mollan - ja vilka kul typer det verkar vara ni hamnat hos.

  • Angel80

    Jag har begärt förlängd studieledighet, håll tummarna för mig att det beviljas.

  • Angel80

    twixie - tack, måste dock vänta på att vår personalchef kommer hem från thailand innan jag får svar.

    Hur kan man åka iväg till thailand när personalen har så viktiga frågor att få svar på. det fattar inte jag.

  • Angel80

    Elisabeth - tack.

    twixie - ja, haha, det hade varit något, det hade nog förbättrat mina odds, ja menar ringa och störa chefen på semestern måste ju ses som en bra och trevlig medarbetare, henne vill man nog bli av med, likabra att bevilja studieledighet på en gång.

    mollan - ja det är synd, fast ändå inte, skönt att slippa alla bilar och avgaser när man öppnar fönstret och alla nersupna människor som skrålar fredag och lördagkvällar.

Svar på tråden Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006