Inlägg från: milimina |Visa alla inlägg
  • milimina

    Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006

    ja ont gjorde det bara när de satte edan, och mellan de två krystvärkarna när huvudet stod mitt i... the ring of fire jag hade trott att det skulle göra mkt ondare med värkarna.

    kanske lika så bra det eftersom jag förmodligen kommer behöva föda nästa barn utan annan smärtlindring än tens och profylax


  • milimina

    alltså... jag lär ju inte äta så mkt vid nästa förlossning, mycket mening när allt ändå kommer upp igen liksom vi fick lunch där på eftermiddagen men den låg bara och skvalpade i magen tills junior passerade spinae, då blev det repris men fikabrickan efteråt, oj oj... jag tror inte jag ätit så fort nån gång i hela mitt liv, my GOD vad utsvulten jag var då!!


  • milimina

    svirroo,
    det var inte pinvärkar då?

    att prata med nån låter som en bra idé. det hjälper ju knappast när syskonet ska ut om du känner så. aurora-bm gör uppföljning efter förlossningen och man får komma på samtal om man behöver osv men jag vet inte om vanliga bm gör det?


  • milimina

    junior säger inte ens tre ord ju haha... han babblar som fan men säger sällan ord, inte ens de han kunde för några månader sen nu nöjer han sej med mamma och titta. mamma betyder f.ö både mamma o pappa...


  • milimina

    nej alltså det kommer ju ljud som vi TROR är ord, t ex så säger han sitt eget namn (eo)! men det är ju generösa tolkningar man märker dock att han fattar mycket och han svarar ofta på frågor med a eller nä. men men... tror också han samlar på ord, och just nu utvecklas han ju med enorma steg på det motoriska området istället.


  • milimina

    jaha, klart han ska ha spis lillkillen! han kanske blir värsta kocken när han blir stor

    junior är överförtjust i alla spisar han hittar av olika modeller. en micki-spis skulle han dock leka sönder på två röda så jag tänkte be min morfar snickra en i trä istället. och det blir ju mycket roligare att ha sen också!


Svar på tråden Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006