Inlägg från: Svirroo |Visa alla inlägg
  • Svirroo

    Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006

    Mollan: Grattis till lägenheten, var det den i Hägersten? Lycka till på intervjun!

    Spännande att höra om inskolningarna. Våran startar jätte sent först 29/1 ska bli intressant och säkert lite småjobbigt. Allra mest intressant ska bli att se hur sovstunden kommer fungera. Tror jag kommer ha svårt att hålla mig för skratt när Leo är olydig

    Twixie: Skulle vilja se din klätterapa, kan du filma

  • Svirroo

    Smurfan: Helt otroligt att man kan skylla ifrån sig så, vad irriterad jag hade blivit!!!! Ska man kunna komma undan med att köra på fel väghalva?!

    Ska vi bestämma dag för utgång?

  • Svirroo
    Twixie skrev 2008-01-12 22:45:53 följande:
    Nu har vi äntligen fått iordning Melvins rum... eller rum och rum. Han får bo i förrådet tillsvidare . Bor bara i en 2:a i dagsläget och det blir lite trångt med två barn i sovrummet vårt. Det får funka såhär till vi flyttar i oktober! Tacka vet jag Shurgard! Varför ska det vara så svårt att bygga nya lägenheter med externa förråd? Nu har vi bara lite nödvändig förvaring kvar inne i "Melvins rum" och resten i Shurgard. Däremot vet mamma inte om hon är redo för att Melvin ska få eget rum... Många förändringar nu för mamma. Han börjar på dagis, får eget rum och ska bli storebror inom fyra månader Han blev dock överlycklig över det nya rummet!
    Hur stort ska ni flytta till? Leo fick eget rum när vi flyttade och då var han 8 månader. Det var jätte skönt eftersom vi alla störde varandra till och från och när han vaknade och såg oss ville han busa.
  • Svirroo

    Smurfan: Usch ja det känner jag igen har haft ont sedan vecka 1 och inte bättre nu med Leo att ta hand om. Gör skitont!!!

  • Svirroo

    GRATTIS EmiliaG och Norpan!!!!!

    Har sjukt ont i fogar och rygg. Ska till sjukgymnast imorgon tror inte dom kan göra så mycket... Träffade läkare innan som sa att hemma med barn är inte alls jobbigt med rygg och foglossning men jobba framför datorn det kan du glömma! Skumt? Kan man få så ont att man mår illa och nästan kräks? Mått tokilla och haft halvonda sammandragningar dom sista dagarna.
     
    Har världens aktivaste krabat, när vi var på pop så klättrade han upp på bordet och satte sig i legolådan och lekte och hittade alla bord och tunnlar man kan krypa igenom. Phuuu!!!! Däckar snart, skulle klippa mig och då 'lätt' krockade vi med en bil på vägen dit. Sen har vi hanverkare hemma som ska fixa saker som dom gjort fel och sedan jagande i gallerian av Leo och provande av vigselringar tittade därefter på tapet på Fredells. Inte helt bra när man är gravid men trött på att ta det lugnt måste ju hinna fixa lite innan nästa kommer!

  • Svirroo
    Elisabethjz skrev 2008-01-15 14:32:03 följande:
    Grattis Emilia och Norpan!!!Här har vi REGN oväder!!! Helt KAOS rent ut sagt. I det här landet regnar det ju inte, så det finns inga brunnar för vattnet såd et kan rinna bort, vilket innebär att efter 2 dygns regnande är det Panik och vatten överallt. INKLUSIVE i vårat sovrum!!!! Japp det stämmer, det regnar in genom en spricka i väggen. Så vi har ofrivillig pool under sängen..... David kunde inte jobba och på radion ber dom folk stanna hemma och inte ge sig ut om dom inte måste... Hehe skulle dom kommit till S´verige och sett lite regn!!!!!!Nej, Inga mer barn här inte!! Men det har vi sagt hela tiden iof.Twixie: benjamin har fått må bra, fast natten mellan tord o fre hade han en krupp attack som varade 5 timmar och var läskigt, men blev bara det! Nu är han kry!Angel: vad härligt med resa!!!
    fortsätter det så här behöver ni aldrig jobba. Först stadsbesök och helgdag, sedan regn och inget jobb Kul att höra om lite annan vardag än här hemma! Hoppas ni slipper badet inomhus snart!
  • Svirroo

    Efter min nattsvarta gårdag så har jag haft det riktigt bra. Kom till en sjukgymnast som verkar toppen. Fick tens, akupunktur och ska träna 30 min 2 ggr i veckan innan förlossningen. Kommer bli betydligt bättre fick bälte också och imorgon ska jag ut själv med kompis och äta Har också hittat villig arbetskamrat som ska börja tränas för barnvaktning.


    Måbra tips tycker jag är att få göra saker själv ibland för det är lite enklare än att fixa barnvakt. Är faktiskt ganska skönt att bara åka in och fika utan barn och krav och snacka skit ensam med sina vänner. Sen vill man ju oxå få vara själva någon gång men som sagt lite mer jobb att få till det. 

  • Svirroo
    Smurfan 81 skrev 2008-01-15 18:32:36 följande:
    SvirrooSkönt att du får så bra hjälp av sjukgymnasten. Hoppas det blir bättre snart då.
    Tackar! Jo hoppas... Leo blir superledsen när jag tar av mig bältet och han kan bara tröstas av mig ska ligga i min famn jätte länge och kramas. Tror han förstår att jag inte är så pigg.
  • Svirroo

    Ja renovering tar längre tid än man tror särskilt när man har en liten knatte att ta hand om. Men om man inte orkar renovera allt på en gång så ser det finare ut igen när man får in lite egna saker. Vi har köket på turmen vardagsrummet kommer vi vänta lite med... Trapphuset är snart klart så skönt at6t fått en del fixat innan man får 2:an!

Svar på tråden Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006