• hejentjej

    marshmallows fluff i burk??

    vad har man det till?
    såg på hemköp?
    e de gott...?

  • Svar på tråden marshmallows fluff i burk??
  • Rosana

    Tillägg; man kan såklart byta ut skorporna mot Digestivekex, chocolate chip cookies eller START - också jättegott!

  • Sandra och Frippe

    du vill inte äta mer en en sked bara rent, det är för sött!


    hejentjej skrev 2007-11-13 14:45:02 följande:
    tack, men de går oxå bra att äta som de är? vad kostar dessa=
  • Lotlas

    God Is A Girl skrev 2007-11-13 13:17:34 följande:


    Supergott att ha på toppen i en mugg varm oboy!*yum*
    Jepp!
  • cleopatra2

    Jag äter det till frukost tillsammans med jordnötssmör på en skiva bröd.

  • ELAAAN

    Det är jätteäckigt och det finns på t.ex ica i baktillbehören.

  • Cavatine

    Sandra och Frippe skrev 2007-11-13 17:21:16 följande:


    du vill inte äta mer en en sked bara rent, det är för sött!
    Hahaha, jag kan lugnt äta en halv burk utan att må illa! Inte så ofta dock....
  • sugar no cream

    Det kan man använda när man bakar muffins! Fyll halva muffinsformen med smet lägg en klick flytande marshmallows och häll på lite smet över så det täcks. Grädda som vanligt i ugnen.
    Jättegott!

  • Milliemolly

    supergott att äta direkt ut burken med sked

    Inget kan bli FÖR sött för en gottegris.............dessutom innehåller det inget fett och bara lite kalorier!

  • gramse

    Håller med sugar no cream med ett litet tillägg:Peta ner tre Polly godisar i fluffet och voila,det bästa pigouta godiset som finns-extremt bra vid pms!!! hehe

  • Sandra och Frippe

    men jag är en gottegris!
    det e ju så sött att man inte ens får det av skeden...men jag tycker att allas andra ideer med fluffet låter smarrigt!


    Cavatine skrev 2007-11-13 19:29:02 följande:
    Sandra och Frippe skrev 2007-11-13 17:21:16 följande:
    Hahaha, jag kan lugnt äta en halv burk utan att må illa! Inte så ofta dock....
  • stjärnljus

    Jag bakade en tårta och hade fluffet överst, tänkte det skulle bli fint. Men det var bara kladdigt och alldeles för sött!

  • caropia

    jag gjorde blåbärspaj på det en gång
    la ner blåbär med potatismjöl i en form hade sen en burk fluff över in i ugnen, blev som maräng i konsistensen smarrigt! och säkert nyttigare än vanlig paj eftersom det inte är nåt fett i!

  • Cavatine

    Sandra och Frippe skrev 2007-11-14 00:01:09 följande:


    men jag är en gottegris!det e ju så sött att man inte ens får det av skeden...men jag tycker att allas andra ideer med fluffet låter smarrigt!
    Hehe, då är du ingen ÄKTA gottegris.... :-P
  • Korven27

    Man kan blanda fluffet med frysta hallon som man micrat lite!
    Väldans gott!

  • Lussekatten87

    hört att man kan ha det när man bakar paj! vet inte hur man gör dock...


    ~.:Vecka 30:.~
  • Lisa 74

    man kan lägga det som lock på en exvis syrlig hallonpaj, eller citronpaj och sätta in på hög värme en kort stund för att få färg.

  • fairyfloss

    Man kan göra smores! Tar två kex, lägger fluff emellan och in i ugnen en stund. Superkladdigt. Väldigt poppis hos de yngre dock. Finns ett speciellt kex som är extra bra tycker jag... tror det börjar på d... fast det är itne digistive, mer som ett mariekex. Fast det har sirap i tror jag. Jaja. Man kan använda sitt favoritkex i alla fall .

Svar på tråden marshmallows fluff i burk??