• Labanlaban

    Kan en kladdkaka vara för kladdig?

    Tog precis ut en kladdkaka efter 10 min på 210 grader och den känns riktigt riktigt bra, mmmm.. Min fråga lyder: kan en kladdkaka vara för lös? (då det ändå är kladdet som är godast) Tar du helst en bit i mitten eller i kanten?

  • Svar på tråden Kan en kladdkaka vara för kladdig?
  • Gammalmensöt

    den ska inte vara för lös, brukar ha min inne i en kvart, den ska helst vara lite seg enligt min mening å den är godast dagen efter!!

  • Legolina

    Har tagit ut en för tidigt ur ugnen en gång - den blev FÖR kladdig

    Var väldigt sugen och fick liksom sleva i mig

  • Thaleia

    Det är nog en personlig åsikt om kladdkakan är för lös eller ej.  Jag kanske tycker att kladdkakan är för lös medan ngn annan tycker det är lagom.

  • modermadde

    grejen ä väl att den ska stå i kylen över natten, svårt men den blir ju så god dan efter

  • Tovas Mamma

    Nope, inte i min smak, men jag håller med om att den e godast dagen efter...Räcka ut tungan

    ...måste kila iväg å göra en...Räcka ut tungan


    ~ Mamma till världens underbaraste Tova ~
  • MrsNelson

    jo den kan bli för lös...jag lyckades göra kladdkaka som rann...

  • Viggo och pyrets mamma

    Den ska vara nästan rinnig i mitten ich krispig längs kanten, mumma vad gott det är, ska nog göra en på fredag efter vi varit på UL som en fredags efterrätt för att fira

Svar på tråden Kan en kladdkaka vara för kladdig?