• Anonym

    Min älskarinna är gravid!

    Anonym (hjälp!) skrev 2007-11-27 18:19:34 följande:
    Nej, men efter vad jag har läst här på FL (och jag har varit medlem här ganska länge) så är det helt okej för en tjej att vara otrogen. Trodde att jag skulle möta samma förståelse. Kanske om jag skyller på lite hormoner av något slag?Jag ska ju stå för vad jag har gjort, det brukar också vara ett försonande drag i de flesta trådar här.
    Du visar ingen ånger till skillnad från de flesta andra. That´s why.
  • Anonym

    Hej,

    tycker att det är bra att du väga berätta för jag antar att du mått riktigt dåligt av det. Men hur kommer din och din brors familj reagera när allt detta uppdagas? Sedan, hur långt gången är tjejen?

  • Anonym

    Anonym (suck) skrev 2007-11-27 18:26:05 följande:


    men gud vad genomskinligt TS. det var det redan innan den där sista kommentaren. redan i trådstarten faktiskt. gå nu tillbaka till den andra tråden istället.
    Que, vad menas?
  • Anonym

    och du vet uppenbarligen inte hur man ger sann kärlek heller!!!

    Anonym (hjälp!) skrev 2007-11-27 18:26:27 följande:


    Hördu du, kalla gärna mig svin men kasta inte skit på Malin! Hon är inte ts här, och kan inte försvara sig mot era småaktiga påhopp!Det är tydligt att vissa här aldrig har upplevt sann kärlek...
  • Anonym

    Anonym (hjälp!) skrev 2007-11-27 18:26:27 följande:


    Hördu du, kalla gärna mig svin men kasta inte skit på Malin! Hon är inte ts här, och kan inte försvara sig mot era småaktiga påhopp!Det är tydligt att vissa här aldrig har upplevt sann kärlek...
    Svar JA, jag tror att många här inne har varit passionerat kära någon gång och vet precis vad det innebär. Sedan kanske man har valt att göra slut eller att bli tillsammans då man är singel. Det var en grov generalisering från din sida.
  • Anonym

    Ja, det hålls ju inom familjen barnet då eftersom du blir farbror till det...

  • Anonym

    Det finns inget som heter medmänsligt när det gäller otrohet!!! USCH!!
    Anonym (hjälp!) skrev 2007-11-27 18:32:10 följande:


    Tack för att du kan se bortom dina personliga åsikter och vara lite objektiv! Jag inser att jag inte uttrycker mig på världens bästa sätt här i tråden, men jag är nog lite chockad. Hade inte väntata mig stående ovationer kanske, men lite mer medmänsklighet hade inte skadat!
  • Anonym

    Håller FULLSTÄNDIGT med DEJ!!!


    Alfonsina skrev 2007-11-27 18:35:15 följande:
    Medmänsklighet är till för dem som förtjänar det. Så enkelt är det. Och otrogna svin tillhör inte den kategorin... "Buhu, jag ser min fru som en vän och så kom en tjej jag ville ha sex med, nu är hon gravid, Krama mig."Så omoget läser jag dina inlägg, väx upp och ta ansvar för dina handlingar istället.
  • Anonym

    Om det här är en tråd som är gjord för att provoceras tycks målet uppfyllt. Om det nu råkar vara så att det TS skriver är sant så förstår jag inte alla er som måste tala om för TS vilken skitstövel han är.
    Ja TS har förmodligen gjort någonting som kommer att påverka hans fru djupt och som kommer att göra henne mkt ledsen men... livet är faktiskt så här tokigt och jag tror säkert att TS själv bär sin skuld.
    Varifrån kommer alla dessa felfria människor som ser sin fulla rätt i att döma andra. Jag förstår inte. Har ni aldrig gjort fel?
    TS är glad för din skull att du träffat ngn du älskar och att du skall bli pappa. Nu är det ju synd att er lycka skall behöva bli andras sorg men tror som sagt att du har ett alldeles eget samvete som gnager och bestämmer när du får tillåta dig att glädjas och när du skäms.
    Lycka till, styrkekramar är inte riktigt min grej...

  • Anonym

    Joo visst har man det men jag har faan inte gått och vart otrogen å blitt med banr men en annan man!! blir spyfärdig!!


    Anonym skrev 2007-11-27 18:38:53 följande:
    Om det här är en tråd som är gjord för att provoceras tycks målet uppfyllt. Om det nu råkar vara så att det TS skriver är sant så förstår jag inte alla er som måste tala om för TS vilken skitstövel han är.Ja TS har förmodligen gjort någonting som kommer att påverka hans fru djupt och som kommer att göra henne mkt ledsen men... livet är faktiskt så här tokigt och jag tror säkert att TS själv bär sin skuld.Varifrån kommer alla dessa felfria människor som ser sin fulla rätt i att döma andra. Jag förstår inte. Har ni aldrig gjort fel?TS är glad för din skull att du träffat ngn du älskar och att du skall bli pappa. Nu är det ju synd att er lycka skall behöva bli andras sorg men tror som sagt att du har ett alldeles eget samvete som gnager och bestämmer när du får tillåta dig att glädjas och när du skäms. Lycka till, styrkekramar är inte riktigt min grej...
Svar på tråden Min älskarinna är gravid!