• Anonym

    Min älskarinna är gravid!

    Å andra sidan skrev TS tråden IGÅR, alla kanske inte bor på FL varje dag...

  • Anonym
    Anonym skrev 2007-11-28 18:14:42 följande:
    Anonym (..........) skrev 2007-11-28 17:14:02 följande:
    Exakt, eller så har han blivit utsparkad och ingen tillgång till dator...
    Tror mer på denna teorin...
  • Anonym

    Ja, det var väl bra att ni berättade, synd att ni inte gjorde det av fri vilja.

    Man får väl hoppas att du inte hamnar i samma sits om ett par år igen (jag menar tjejen du valt verkar ju inte kunna hålla sig så trogen hon heller). Å andra sidan får man väl alltid vad man förtjänar tillslut. lycka till med livet ts.

  • Anonym

    TS, det är väl inte bara att adoptera sådär utan vidare. Vill han inte ha sitt barn om det visar sig att det är hans?

  • Anonym

    Vill inte blanda mig in i vad andra skriver men önskar TS ett lycka till i fortsättningen!

    Starkt att berätta och stå för vad som hänt och vad man känner!

  • Anonym
    palmblad skrev 2007-11-29 17:43:20 följande:
    Jag har lovat en mille till ts om jag kommer att va otrogen. Är den nån mer som vill skriva kontrakt om denna mille? För ni kommer inte att få den. Precis som att jag aldrig skulle göra abort av ett barn som kunde överleva. Ang. såna saker lägger jag band på mig.
    jag kan skriva under på det kontraktet, skänker gärna bort alla mina ägodelar om jag skulle brista i den punkten. Skulle JAG vara otrogen förtjänar JAG inte att finnas längre.
  • Anonym

    Ja alla väljer vi att leva våra liv på olika sätt. Men det är dåligt av dig att göra dig löjlig över att det är så många som tar avstånd från otrohet och säger att de aldrig skulle vara otrogna. Låter mer som något du säger för att du inte vill känna dig ensam i felstegets träsk, trösta dej med att andra minsann är likadana innerst inne.

    Att så många reagerar så starkt är väl för förmågan att förstå och sätta sig in i att otrohet många gånger är det svartaste sveket man kan utsätta en annan människa för, det lämnar ofta ett djupt ärr i själen som sen följer med resten av livet. För många gör bara tanken så ont att den knappt kan tänkas. Är det löjligt att vara i kontakt med det...?

    Känslor är inte ett aktivt val, absolut inte, men handlingarna därefter ÄR faktiskt det. Hur passionerad och himlastormande förälskad man än är och allt snack om att hjärnan kopplar ur är bara ursäkter. Man kan ALLTID välja vad och hur man gör med dessa känslor. Jag kan aldrig kontrollera om min man är otrogen men jag kan banne mig alltid kontrollera mig själv. Men alla är vi olika och hanterar saker olika. Den ena väljer att vara otrogen, den andra inte.

    Okej, nu ska jag inte babbla mer, lägg all er kraft och styrka genom att visa alla inblandade parter den respekt de förtjänar och tänk på det lilla ofödda barnet.

  • Anonym

    Skött det så bra de kunnat?! Då hade de varit ärliga direkt efter första ggn det hänt och inte smugit med det sen i somras!

  • Anonym

    Jag vill bara önska lycka till. Ingen är perfekt och ALLA kan falla för någon annan.

Svar på tråden Min älskarinna är gravid!