• kaksmulan

    Alaska pollock?

    Faktum är att jag inte känner skillnad på torsk, sej, alaka pollok, kolja när jag lagar till dem från frysta fiskblock. De ser högst lite olika ut men smaken är helt densamma för mig oavsett om de bara kokas eller hamnar i soppor eller gratänger...


    Felixens♥ och Ellendellens ♥ stolta mamma, alias kaksmulan!
  • kaksmulan

    Det är möjligt att det är skillnad om man köper färsk fisk direkt över disk. Men det har jag aldrig gjort såvida inte det är lax, marulk eller tonfisk eller nått mer "dyrt och exotiskt".

    En annan vit fisk som jag skulle vilja rekomendera är den där vita som också börjar på P. Jag kommer bara inte ihåg vad den heter. Den är lite lösare i köttet än de som jag nämde ovanför men är annars helt OK. Ofta så köper man den i styckefrysta fileer.


    Felixens♥ och Ellendellens ♥ stolta mamma, alias kaksmulan!
  • kaksmulan
    Mia83 skrev 2007-12-12 16:15:34 följande:
    Pangasiusfile?
    YES! Tack! Exakt vad jag menade!
    Felixens♥ och Ellendellens ♥ stolta mamma, alias kaksmulan!
Svar på tråden Alaska pollock?