Jag åt oxfilé-medaljonger igår på restaurant. Det var genomstekt men tycktes ändå kunna se lite rosa i köttet?
Jag åt oxfilé-medaljonger igår på restaurant. Det var genomstekt men tycktes ändå kunna se lite rosa i köttet? Åt upp allt. Farligt?
Jag åt oxfilé-medaljonger igår på restaurant. Det var genomstekt men tycktes ändå kunna se lite rosa i köttet? Åt upp allt. Farligt?
nEEE, oxfile brukar nästan aldrig vara genomstekt..
neej för guds skull! Oxfilè skall vara lite rosa! Mycket godare då!:)
Ingenting att oroa sig över, det är inte farligt.
Åt på dyr grekisk restaurang när jag var gravid, åt då lamm som var lite rosa. Jag sitter här idag och fick ett friskt barn iaf ;) Det är ju bara i undantagsfall det verkligen händer något, och du har ju redan ätit nu, så onödigt att jaga upp sig.
Men om det är lite rosa, betyder det att oxfilén är ogenomstekt. Orolig nu.
Det är ju så man äter oxfilé, det är inte som kyckling som måste vara genomstekt!
Din oro är nog jobbigare för barnet än lite rosa nötkött...
Har ni ätit ngt som ni är oroiliga för?
ja, precis, klart man ska vara lite försiktigare än man är normalt med nötkött också, men just fläskkött å kyckling e ju dem stora boavarna. Tror inte alls du behöver vara orolig TS, om du nu inte äter rött kött varjde dag förstås.