Inlägg från: Lakrits |Visa alla inlägg
  • Lakrits

    Har du Fibromyalgi eller liknande Diagnos?

    Kramar till er alla på tråden och extra långa till er som av olika anledningar inte mår bra idag!
    Jag har sista dagarna själv varit makalöst trött.. Vill bara sova, har denna orkeslösheten i hela kroppen, orkar knappt tänka.
    Jag avskyr min värk, den förstör jätte mycket för mig.. Men det som förstör mest i min vardag är denna jävla trötthet..
    Att aldrig få känna sig PIGG och med till 100% är f*n knäckande.
    Sovit bajs inatt, vaknade upprepade ggr av min ena axel som värker.
    Tänk att få uppleva pigghet och energi igen!!!

  • Lakrits
    Disan skrev 2008-03-03 11:25:00 följande:
    Lakrits: Har också lidit av en ond axel i natt!! Hopplöst!!
    Usch, lider med dig... man har god lust att hugga av fanskapet ibland*suckar*.. Ute lyser solen iaf(något positivt i tillvaron)!!
  • Lakrits
    Gaztongirl skrev 2008-03-03 17:01:51 följande:
    Tjenixen alla!Det där med att städa får allt vika undan för min del, kan ha en hel del skit i hörnen OK, går ju till en viss gräns innan paniken kommer och jag inser att något radikalt måste inträffa. Jag kan verkligen se ut genom skitiga fönster och tänka, å vilket härligt väder, trots att det är städdag så går jag ut
    Det du beskriver är faktiskt en av mina högsta önskningar i livet.. Dels få bli frisk och att faktiskt kunna kika ut genom ett skitit fönster men ändå gå ut i solen. Hade det varit mig hade jag putsat fönsterna INNAN jag gick ut.. sedan hade jag blivit apdålig och fått gå in efter en alldeles för kort tid ute..
    Hatar att vara så pedantisk som jag är!!!! Vill förändra mitt beteende NU, men vet inte hur jag ska kunna ändra det!
  • Lakrits
    Mixela skrev 2008-03-04 06:16:18 följande:
    Jag såg också programmet. Hur sviniga är folk egentligen? Han hade ju mat i kylen med bäst-före-datum 1995 och 2001 bara för att nämna något. Och småkryp överallt. Jag brukar klaga på vårt hem, när det rullar en dammråtta under sängen, då får JAG panik. Här har vi kliniskt rent i jämförelse.Jag förstår om du är slut när du städat så grundligt som du gjorde....
    Ha ha, ja dom där dammråttorna är ju ett problem även här. Någon sa att ; dammtussarna är änglarnas tofflor, men jag vill ändå suga bort dom. Såg inte programmet men däremot reklamen på det, där snackar vi SKITIGT!
  • Lakrits
    blommanigbg skrev 2008-03-04 21:47:58 följande:
    Hej! Nu har jag mått lite bättre sedan söndags.. Haft mycket värk på sistone.. Var magsjuk i lördags också... Andra lördagen i rad.. "Magfrisk" däremellan. Men igår fick jag en stor vit blåsa/sår i kinden som skaver mot tänderna och gör ont... Hahaha.. Vad typiskt när ryggen blivit lite bättre. Magsjukan är över... Så gör det jätteont i munnen... Jag som var sugen på något gott... Jaja.. Kanske ska passa på och banta.. Sommaren är ju snart här.. Hahahaha..
    Ha ha, ja det finns alltid något positivt i eländet... angående det du skriver om att vara sugen på något gott, men inte klara av att äta det pga blåsa i munnen ! Härlig inställning av dig.
    Kramar
  • Lakrits

    Disan; Måste ha varit jobbigt för tösen att ha haft den*stackare*
    Hur funkade det med maten dom dagarna ?
    Funderar hur det skulle gå om min lille son fick något liknande?? Han äter klent vissa dagar även fast han är helt frisk.. Har kommit på att han kan spruta ut vattnet ur munnen istället för att dricka.. Och han sprutar låååång..han tycker han e jätte festlig med sitt lilla party trick. Vår äldre barn håller på att bryta ihop av garv, och en annan som ska vara vuxen och förståndig biter ihop och väser fram"aj aj"!

    Gaztongirl; tänk om man kunde hitta något mitt i mellan som fungerar när det gäller städning osv. Något som fungerar för en själv och hela familjen!! Någon sa till mig en gång,Om du går runt med ett förstoringsglas efter att du städat dig matt en hel dag, så ska du se att det fortfarande finns smuts kvar.. Tänkvärt och en smula deprimerande tycker jag!!

  • Lakrits
    JuliaåRonjasmammis skrev 2008-03-05 13:17:35 följande:
    Hej tjejer!Har inte orkat skriva på ett tag, men försökt hålla mig någorlunda uppdaterad här inne. Jag är så otroligt "anti-fibro" just nu, har haft och har ett vidrigt skov + influensa och magsjuka här hemma. Samtidigt ska man försöka leta praktikplats osv osv. Åkte självklart på influensan jag också i söndags, idag är första gången sen dess jag ätit litegrann samt tagit en dusch. Börjar kännas hyfsat, även om värken är kvar och det känns som om man sprungit maraton.Trist att så många verkar dåliga nu, varvat med dessa evinnerliga magsjukor!! Hoppas det blir bättre nu när våren är på väg (fast vi hade snö i morse...).TuvaLi; vad roligt med bebisen!! Jag blir som sagt lite sugen ibland, men efter förra veckans vaknätter med lilla E (han rosslade och andades inte bra alls - bronkit visade det sig), så tror jag inte att jag skulle klara av allt det innebär. Jag får vänta på barnbarn istället!Ta hand om er därute, många kramar/Kim
    Hej Kim!!
    Hoppas du kryar på dig snabbt och att du får må bättre!! Jag har allt saknat dig härinne*ler*
    det går flunsan här i gårdarna också, måtte vi klara oss.. jag ORKAR inte med någon sjukdom just nu!
    Sköt om dig! kramar
  • Lakrits
    Gaztongirl skrev 2008-03-05 14:42:33 följande:
    Lakrits: He he ja kliniskt rent blir det inte. Kom ihåg förrut så hade vi vitt köksgolv och jag hade legat på knä och svabbat platta för platta (klinkers) Så kommer hunden och bara går lugnt och tappar något hårstrå (svart dobermann), vilket ju syntes direkt.
    He he he... det hade mitt psyke aldrig pallat.. att hunden går förbi och lämnar kvar ett svart hårstrå. Jag hade börjat om från noll.. Vad har ni för färg på golvet nu?? Kram
  • Lakrits
    Annapanna1975 skrev 2008-03-05 19:21:58 följande:
    Kimpossible,jag har haft så mycket djupa tankar på sistone så jag har haft fullt upp med dem. Låter knäppt, men så är det. Det är inte tunga och svåra tankar, jag blir bara så absorberad av att tänka på en sak att jag inte är särskilt social förrän jag tänkt klart.
    Hej Anna!

    Känner igen det du skriver.. Jag vill ibland också stänga in mig med mina egna tankar, blir för mycket på hjärn kontoret om man samtidigt som man funderar ska vara social samtidigt. Det är skönt att det inte är djupa och svåra tankar du har suttit med iaf!!
    Jag kan inte sortera alla intryck om det blir för mycket intryck.. Hjärnan kokar tillslut och jag kommer inte ihåg något av det som sagts eller gjorts.
  • Lakrits

    Hej alla flickor!

    Nu ska jag berätta om min dag hitills.. apropå att hjärnan kan koka.
    Det har varit så mycket telefon samtal, så mycket oväntade besök, så mycket strul och saker man ska bestämma, så nu vill jag helst krypa in i mitt lilla hörn och stanna där.

    Kommer inte ihåg hälften av vad som hänt här, vilka som ringt osv just nu..
    Mitt i allt kommer mina barn hit, pigga och fulla av energi..

    Summan av detta bli; jag är dö trött, vill sova, orkar inte ens tänka vilken middag vi ska ha idag, än mindre göra i ordning den*URK*
    Klockan är 14.15 och jag är slut och färdig för sängen.
    Vilket liv man har!!???

Svar på tråden Har du Fibromyalgi eller liknande Diagnos?