• Granne­n
    Äldre 27 Dec 09:58
    131330 visningar
    2182 svar
    2182
    131330

    V.V.S-tråden. Våga vägra skov! Tråd nummer 10

    LLS: nyförälskad och rör mkt på dig...vi vet nog hur du motionerar...

    Tack grådis för ny tråd! Hoppas att du har haft det bra under jul.

  • Granne­n
    Äldre 27 Dec 13:41
    #11
    Axelpaxel skrev 2007-12-27 12:00:18 följande:
    hejsan tjejer jag ha spionerat på er ganska lång tid nu och vill nu presentera mig jag har efter mkt köande och undersökningar fått reda på att jag har kronisk inflammation i tunntarm och tjocktarm tusen frågor rör sig i huvudet på mig Har kikat på er i hopp om svar på vissa. Hoppas jag är välkommen här
    Välkommen hit, fråga på om allt du vill veta! Alla tusen frågorna.

    God fortsättning till er alla.
  • Granne­n
    Äldre 27 Dec 21:51
    #35

    Hello

    Imorgon ska jag in igen, blir skönt för det var ju en v. sedan nu så det blir bra att bli kollad. Haft ont idag, tror att det är luft som trycker. Jäkla tarm. Fler som blir rapiga av sin inflammation? taxin kommer halv 6 så jag borde väl gå och lägga mig nu men jag orkar inte gå upp och packa lilla väskan så jag drar mig för det.

    Mammasknodd: Det är faktiskt rätt enkelt! Det på sidan är ju bara smält choklad som jag tog med en sked och lät det rinna i möster på ett bakplåtspapper. Limade fast det på mmf-täcket med smält choklad. Det uppepå målade jag med en grillspettspinne men jag ska köpa en pensel, det finns hur mkt material som helst att köpa om man är intreserad av tårtor. jag har skaffat saker jag kan trycka ut blommor med, ätbart glitter mm. Så kul!

    lällas: kul att de dig igen! Nyår blir lugnt för oss iår som du förstår, men god mat och dryck och massor av tända ljus i matsalen blir det så att det känns lite lyxigt iaf. Vad ska ni göra?

    Axelpaxel: silonsalva är kanon när man är uppfrätt.

    Kram

  • Granne­n
    Äldre 27 Dec 21:54
    #36

    Mammasknodd: här finns allt som underlättar tårtbaket! www.kakburken.se/

  • Granne­n
    Äldre 28 Dec 18:23
    #47

    Hej

    Idag har jag varit inne igen, fina levervärden men för låg prografhalt (avstötningsmedicin) så jag får höja den igen. Sänkte för ett tag sedan med en tablett för att den var för hög men tydligen så fungerar det inte.

    gmt: segt med vinterkräksjukan, men bra att det inte bröt ut hemma hos er så att ni hade fått det allihop! Hoppas att mannen och barnbarnet mår bättre nu!

    Välkommen hit ankissen!

    joannakba: Härligt att känna sig nykär! Otäckt det låter med det där antiklimedlet! Låter inte som ngt man vill ha på kroppen när det sätter sig så på klinkers!

    grådis: låter på ett sätt skönt att slippa ta tag i det...det är ju enklare. Samtidigt som man ändå kanske vet... Jättesvårt att veta vad som är "rätt". Kram

    LLS: Så här har jag "löst" det. Första tiden när vi blev tillsammans så fick han gå ut från lägenheten så att jag skulle kunna gå på dass, det totallåste sig annars! Men sedan så slappnade jag av och kunde gå på toa när han var hemma! Nu är jag helt ok med att han sitter utanför toan vid datorn men jag har inte dörren öppen! Kommer nog aldrig ha det heller för att jag helst vill sitta ifred.
    Gillar fortfarande inte att gå på dass när andra är här eller om man är hemma hos ngn där man inte kan gå undan. (med undantag från familjen och närmsta vännerna)

    Lärka: En del blir ju hels stabila och en del får dras med problemen. Hade inte problem med sött förutom att jag har diabetes men så har ju min tarm varit bra i många år med, och nu är det så nytt med sämre tarm igen att jag får lära känna den på nytt.

    mammasknodd: och jag som tycker att crons verkar vara mkt värre än uc! Det sitter ju liksom i hela systemet! Vad är det för undersökningar du ska göra nu? Förstår att du inte vill göra koloskopi, det är inte SÅ roligt. Speciellt inte att dricka lavemanget-mår illa då jag tänker på det!

    Ha en go helg!

    Kram

  • Granne­n
    Äldre 29 Dec 14:25
    #64

    Jag undrar verkligen hur det går för tessi, om du ser detta får du gärna inboxa mig.

    Kram

  • Granne­n
    Äldre 29 Dec 14:44
    #66

    Fru U: det glädjer mig!

  • Granne­n
    Äldre 31 Dec 14:39

    gott nytt år!!!

  • Granne­n
    Äldre 31 Dec 14:50
    Ja nu vet du hur _jag_ har det 365 dagar om året. Visst kommer den kommentaren lätt då!
    lärka78 skrev 2007-12-31 14:49:16 följande:
    Gott nytt år alla fina vänner!!!Här blir det lungt firande då sambon är kass i magen, maginfluensa antagligen men han kräks inte, bara skiter...och klagar. Har lite svårt att tycka synd om honom, han har alltid perfekt mage annars, jag har ju typ konstant magsjuka och är jag inte på toa så moler/svider det ändå i magen men nu när han är dålig, ja jävlar vad det ska gnällas. Jag veeeet att han är sjuk och inte är van vid att va kass i magen men jag blir allt lite bitter ändå...*skäms*
  • Granne­n
    Äldre 31 Dec 14:57

    Ja gör du det, det kan öka förståelsen!

Svar på tråden V.V.S-tråden. Våga vägra skov! Tråd nummer 10