• Mamba

    Kristna se hit del 11

    Det trodde jag aldrig, att det skulle bli 11 trådar, och fler ska det bli!

    Här kan vi fortsätta prata, stötta, lägga fram böneämnen och tjöta

    kram på er!

    INFORMATION

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Välkomna, gamla som nya!

    Här har ni lite historik: 


    *Det viktigaste med tråden är att den ska fungera som ett "andhål" eller oas eller vad man vill kalla det, där vi bara får dela med oss av våra liv, vår tro och upplevelser.*

    Du som har frågor som berör den kristna tron är välkommen att ställa dessa i en annan tråd som du själv startar, och länka in den här. Vi svarar gärna på frågor, men inte i denna tråd där vi helst vill slippa diskussioner o.dyl. Tack för att du visar din respekt för detta!


     

    www.familjeliv.se/Forum-5-66/m3604203.html


    www.familjeliv.se/Forum-5-66/m3610849.html


    www.familjeliv.se/Forum-5-66/m6276292.html


    www.familjeliv.se/Forum-5-66/m8574710.html


    www.familjeliv.se/Forum-5-66/m10520177.html


    www.familjeliv.se/Forum-11-257/m13003227.html


    www.familjeliv.se/Forum-11-257/m15767259.html


    www.familjeliv.se/Forum-11-257/m19049809.html


    www.familjeliv.se/Forum-11-257/m22342495.html


    www.familjeliv.se/Forum-11-257/m25453561.html


     


     
    vi har flyttat till Zürich------>emigrera.blogspot.com
  • Svar på tråden Kristna se hit del 11
  • Lilloppan

    Hej, har läst lite i tråden och känner att det finns en gott hjärta här! Vill gärna delta med tankar och böneämnen.

    Jag vill först dela med mig av min glädje: jag har varit icke troende sedan jag blev mycket sjuk i en tarmsjukdom (innan var jag verksam i svenska kyrkan som ledare mm) Jag kämpade med sjukdomen och beslutade till sist att stomioperera mig. Jag hade stomin i tre år och för två år sedan opererade jag ned den (kopplade ihop tunn- och ändtarm)... efter tre månader fick jag svår astma som jag fortfarande kämpar med... MEN, den stora skillnaden är att jag är inte ensam längre... Jag slåss inte mot detta själv.. det finns en människa som bär mig genom de tuffaste tiderna... Japp, Jesus! Jag vet inte vad som hände i höstas, men jag pratade med en präst och han trodde att jag var bönebarn.. Helt plötsligt en kväll hemma hos mamma stod det klart för mig... Gud finns, Jesus, helige ande.. HJÄLP!! Tårarna strömmade i flera dagar.. när jag inte orkade längre kontaktade jag min församlings präst... han kunde hjälpa mig och förklara vad det var... helige ande... Något så fantastiskt hoppas jag alla ska få uppleva!

    Jag hoppas att ni inte tycker detta låter tokigt, men nu känns det som att jag är "back on track". Det är underbart! När jag tänker på det så fylls ögonen med tårar och jag känner sån tacksamhet!

    Jag vill tacka Gud av hela mitt hjärta för att han har lett mig hem igen!

  • Mamba

    Lilloppan

    Jag ryser i hela kroppen och är så tacksam för din skull! Tack Jesus att du funnit kärleken och omsorgen i honom igen. Han är där, trots att man inte alltid fattar varför allt händer eller inte händer...


    vi har flyttat till Zürich------>emigrera.blogspot.com
  • Lilloppan
    Mamba skrev 2008-01-08 20:17:47 följande:
    LilloppanJag ryser i hela kroppen och är så tacksam för din skull! Tack Jesus att du funnit kärleken och omsorgen i honom igen. Han är där, trots att man inte alltid fattar varför allt händer eller inte händer...
    Jag tänker på "som när ett barn kommer hem om kvällen.....och möts av en vänlig famn, så var det för mig att komma till Gud och jag kände att där hörde jag hemma". Jag känner mig trygg nu. Det har funnits så mycket tvivel och tankar runt tro... men nu har det lilla barnet kommit hem.

    Jag vill be för att alla ska få uppleva detta.

    Förresten, är det någon som har tips på en bra skiva man kan ha i bilen? En kristen cd-skiva med lovsånger? Vilken bra start på dagen.. har ca 5,5 mil till jobbet och det vore en skön start på dagen med lovsång!
  • Free Spirit

    Lilloppan

    Herligt at du har funnet tilbake til Gud, underbart!! Glad

    Når det gjelder lovsang kan eg anbefale tex Don Moen. Du finner noen lenker av han på min press.

  • Lilloppan

    Free Spirit skrev 2008-01-08 21:49:28 följande:


    LilloppanHerligt at du har funnet tilbake til Gud, underbart!! Når det gjelder lovsang kan eg anbefale tex Don Moen. Du finner noen lenker av han på min press.
    okay, får gå igenom din pres lite mer noga i em, när jag kommer hem från jobbet.... var där igår, men tänkte inte på att leta efter lovsång då.. hihi. fin pres by the way!
  • emcjoh

    Lilloppan: Tack för att du delade med dig, det värmde verkligen i vintermörkret.
    Hoppas annars att alla har det så bra som möjligt nu när alla helgerna är över, Gud välsigne er o. kram!

  • hannasmantan

    Lilloppan skrev

    Förresten, är det någon som har tips på en bra skiva man kan ha i bilen? En kristen cd-skiva med lovsånger? Vilken bra start på dagen.. har ca 5,5 mil till jobbet och det vore en skön start på dagen med lovsång! ...........................

    Jag har plockat fram några gamla godingar som jag lyssnar på i bilen tex en lovsångsskiva från Stockholm vineyard och en annan med Micke Fhinn. Det är jättekul att lyssna på och väcker många glada minnen.

  • Engel och Noels mamma

    Hej
    Är så underbart glad över att ha funnit denna tråden. Har länge saknat ngn/några vänner som delar min tro. Har goda vänner, men som dock inte är kristna. Hoppas på att finna ngn här. Kan berätta lite kort om mig. Är mamma till två små pojkar födda -04 och -06. Är gift sedan 7 ½ år tillbaka med Daniel. Har en liten vovve som heter Selma Och katten Laban.
    Kram på er alla

  • PetJA
    Lilloppan - vad underbart! Gud är god!!!
    Härliga lovsånger... jag älskar Don Moen, men även Stockholm Vineyard, Therese Sjöblom, Hillsong, Michael W Smith, Celtic Praise mm mm... det finns så oändligt mycket bra lovsångsmusik och musiker som är fantastiska att lyssa på/prisa Gud till... svårt att välja ut några enstaka... 

    Välkommen hit Engel och Noels mamma!!!
    *de är härliga de små liven*
Svar på tråden Kristna se hit del 11