• Zazla

    Hel kyckling i ugn! Behöver tips!

    Nu sitter jag här med en hel kyckling färdigtinad och allt! Vad gör jag nu? Alltid när jag gör hel kyckling i ugn så blir den alldeles för torr. Vad gör jag för fel? Ska den vara i en form, plåt eller på galler? Hur många grader och hur längre ska den vara inne? Vad ska jag stoppa i den? Ska jag pensla den med olja? Jag vill att den ska vara saftig och gärna smaka mycket ( typ vitlök är gott )

    Snälla hjälp mig. Alla tips är välkomna och jag är ganska hungrig så är ni snabba så blir jag extra glad

  • Svar på tråden Hel kyckling i ugn! Behöver tips!
  • Zazla

    det är förresten en ganska lite kyckling....

  • Zazla

    okej tack men om jag inte orkar dela den då? Hur ändras graderna och tiden isåfall?

  • Zazla

    Haha, japp det har jag Och det blev jättegott

    Men en lergryta skulle jag behöva införskaffa faktiskt, det låter smaskigt...

  • Zazla

    lata kocken Johanna: Oj, så om jag kör på ca 100 grader, hur länge tror du den måste vara inne då?

  • Zazla

    okej, det låter ju värt att vänta på Jag får nog åka och köpa fler kycklingar, haha

Svar på tråden Hel kyckling i ugn! Behöver tips!