Inlägg från: Svirroo |Visa alla inlägg
  • Svirroo

    Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006 - tråd 10

    Skönt att det går bra Nanis och Marfa. Idag var det Leos tredje vecka och det funkar bra förutom att han bara sover 45 minuter. Hade fyra dagars inskolning och sedan gick han själv förra veckan. Äter allt och mycket oxå...

  • Svirroo

    Usch jag missar också utgången om den blir nu på lördag tror att jag hade skrivit upp datumet men missade en annan sak som man inte kan utebli ifrån. Synd lite sista chansen innan bebbe antar jag.


    Nanis: Vad skönt att det löste sig tycker det är jätte kul att du kom in på utbildningen och förstår att du inte kan missa. Kommer bli slitiga första år med dagis, sjukdomar och jobb.


    Twixie: Känner igen det där precis med min mormor som blev väldigt virrig i slutet och hade ont. Det var faktiskt ganska skönt att se henne slippa lida mer för sista tiden hade hon det mest jobbigt. Det var också den person som jag har umgåts med och saknar enormt mycket.


    Elisabeth: Hur ska ni göra för att lösa att du alltid får ställa upp? Du har ju tagit hela föräldraledigheten, visst var det så? Sen flyttade du med och nu har du fått jobb som du gillar. Tycker att man måste turas om lite att satsa på jobb, jag skulle bli skitarg om jag alltid fick offra mitt.

  • Svirroo

    Smurfan: Jobbigt... hoppas du får vila lite. Blir ju inte bättre av att du nog är ganska trött med bebbe och ammning. Tror Leo har ett litet språng vill bestämma själv nu och blir ganska ledsen när det inte blir som han vill. Kombinerat med att han max sover 45 minuter om dagen sedan han började dagis, hoppas han snart kommer sova mer. Är ju inte världens roligaste när han kommer hem trött. Hur mycket sover Kevin på dagis? Brukar sova hela nätterna men i natt var han jätte ledsen och sov hos oss, tyvärr sov han väääldigt lite. Lås och viftade runt med armar och ben, P har fyra rivmärken i pannan och jag ett på bröstet och halsen. Funkar inte alls att ha honom i våran säng en natt han ska ligga på tvären melan oss och sparka på P och sno min kudde och vifta med armarna.

  • Svirroo

    Norpan: Vart åkte ni på semester? Jobbigt att bli sjuka, då vill man helst vara hemma. Vi hade mer tur med våran resa till Thailand. Leo var bara lite magsjuk men det var så pass lindrigt att resan funkade bra i alla fall.

  • Svirroo

    Har också tänkt att Leo ska få hjälpa till mycket med syskonet men är lite halvnervös över att han kommer bli mycket svartis. Har ju varit van vid all uppmärksamhet nu...

  • Svirroo
    Ancy skrev 2008-02-14 14:27:15 följande:
    Vet mi hur länge man får ha storasyslon på dagis när man är hemma med bebis? Är det inte max 15 tim/v?
    I Stockholm får man ha 30 tim/v i Solna 15 h/v så lite olika... Här måste man ha tiden 9-15 men det tycker jag är en bra tid. Då lämnar vi ute och sen hinner han med lunch sovstund och mellanmål.
  • Svirroo

    Jo för tre timmar så blir det ganska omständigt att hämta och lämna och sammtidigt så hinner dom ju inte vara med och göra något på dagis.

  • Svirroo

    Ancy: Vad gylligt gjort... jag vill att P ska börja där med

    Smurfan: Bra att du skriver av dig. Man vet ju att det kommer bli tufft snarare skönt att se att det är lika för andra Skönt att du mår bättre idag.

Svar på tråden Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006 - tråd 10