Inlägg från: Svirroo |Visa alla inlägg
  • Svirroo

    Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006 - tråd 10

    Hur länge 'räcker' en p-spruta?

  • Svirroo

    Hade halvonda värkar var 15:de minut innan men nu inget...

    Vore skönt med något man inte behöver ta varje dag. Tycker att ppiller drar ner humöret lite...

  • Svirroo

    Marfa: Vi kommer och dricker rom hos dig i sommar ser redan fram emot det. Då kan våra små ligister busa själva

  • Svirroo

    Milimina: Fy vilken osis dyrt och obehagligt, hoppas du inte har så mycket värk!

    Jag har haft två tuffa dagar med Leo han heter numera Lego... Fick tre jätte fina kassar med storlego, tåg, djur, bilbana osv. Har bara tagit fram lite men i den kasse vi påbörjade fanns skruvmejsel och däck och en del annat som man kan skruva i och lossa på. Det finns INGET annat Leo gör nu och man ska hjälpa till hela tiden för det är lite på gränsen till för svårt. Ikväll vägrade han lägga sig för han skulle skruva och när han blev för trött skulle jag skruva konstant. Vart jag än går toa osv så blir jag förföljd med detta!!! Helt otroligt vad dom kan snöa in på vissa saker!!

  • Svirroo

    Nej inte inne på BB men ska in på förlossningen och kollas upp och om inget hittas få hjälp med sömnen.

  • Svirroo

    Blev fyra timmar med massa prover och undersökning på HS. Hade högt blodtryck 145/95 men dom andra proverna var ok och CTG:n var bra. Oj vad bebisen får jobba man såg när man hade sammandragningar och det var ofta då gick bebbens hjärtjud upp från 120 -130 till 160. Fick med mig sömnpiller för 4 nätter hoppas det funkar.

  • Svirroo

    Jag som varit så tveksam till HS måste i alla fall säga tt dom var bra idag och gjorde seriös kontroll och tog sig tid fastän dom hade väldigt mycket att göra.

  • Svirroo

    Pesco: Tråkigt med skåpet ofta något som strular med IKEA. Ville ni inte ha ett bebisblått skåp

    Vilken god korv ni får hemma Leo vill bara laga mat med riktiga spisen och verktyg tyvärr.

    Det var skönt att få allt kollat men blev själv förvånad över bebisens aktvivtet, sammandragningarna låg på 40 men vet inte alls vad det betyder. Har BF 1 april måste inte föda just då...

  • Svirroo

    Det kändes jätte konstigt att komma in på förlossningen och vara så pass klar i huvudet, förra gången hade man inte speciellt mycket koll med alla värkar. Nu hörde man dom födandes vrål och skrik såg blinkande lampor och personal som det var full fart på. Usch kan inte fatta att det snart är jag som ligger där och skriker.

  • Svirroo
    mollan nu skrev 2008-03-30 17:07:36 följande:
    Idag var vi i aspuddsparken och kollade djuren. Sen blev det grillad korv till lunch. Alma tryckte 3½ korv med bröd! Ja hon åt inte allt bröd men ändå. Efter det slocknade hon som en klubbad säl och sov 2½ timme. Blev en ordentlig promenad i solen, och shit va backigt det är här i området!
    Hehe ja det är väldigt mycket backar här bra motion!!!!! Aspuddsparken är helt ok tycker jag Leo gillar också korven
Svar på tråden Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006 - tråd 10