• SofiaD

    Kranial synostos!

    Louise
    Om du kommer ihåg det, kan du inte slänga ut en påminnelse om programmet på måndag? Jag kommer glömma det.. och det hade varit intressant att se ifall det handlade om synostos tycker jag.


    ♥♥♥ Mina 3 ♥♥♥
  • SofiaD
    Lequisha skrev 2008-03-05 18:43:59 följande:
    Hej Sofia. Jag "beklagar" att det blir operation, men samtidigt är det skönt att det äntligen händer något. Det är så jobbigt att ha det hängande över sig att man ändå blir lättad på nåt konstigt sätt när det blir bekräftat.Det kommer gå kanonbra och tiden kommer rinna iväg fort, så snart är detta över och ni kan återgå till det vanliga igen.Kramar

    Hej!!
    Hur har det gått med G nu efter op? Syns det någon förändring än? Tyckte han och Oskar hade väldigt snarlik huvudform. Har märkt nu de senaste veckorna att det blir allt tydligare på O, så det ska bli skönt när op är gjord.


    Kram!!!


    ♥♥♥ Mina 3 ♥♥♥
  • SofiaD

    marie
    Jag förstår inte rikitgt? Vad har man gjort för undersökningar på din son? Läser man i brochyren från sahlgrenska så står det att man ska begära en remiss dit för underökning om barnet har avvikande huvudform. Bättre en gång för mycket....


    ♥♥♥ Mina 3 ♥♥♥
  • SofiaD

    delfin73
    Man kan få komma till sahlgrenska utan remiss från hemortssjukhuset - ring dit! Annars försök få de i Lund att skriva en specialistvårdsremiss dit för bedömning. Det blir ju dyrt att stå för kalaset själv.... Men om de på sahlgrenska anser sig kunna hjälpa din dotter borde Lund inte bråka! Det gäller att stå på sig (jag vet, det är skitjobbigt!) 


    ♥♥♥ Mina 3 ♥♥♥
  • SofiaD
    Lequisha skrev 2008-03-06 12:18:52 följande:
    Ja, vi ser lite skillnad. Främst på sidorna som breddats lite. Vi var på återbesök igår och allt såg jättebra ut. Ärret syns knappt och det är ju bara 1 månad sen.Vi märkte oxå en markant skillnad på G sista tiden, att pannan blev mycket mer framträdande. Men det ska tydligen försvinna men det tar lite tid.
    Skönt att allt går bra för honom
    ♥♥♥ Mina 3 ♥♥♥
  • SofiaD
    Marie1978 skrev 2008-03-06 18:53:51 följande:
    Vi har röntgat honom och de har kommit fram till "att inget tyder på att det vuxit ihop för tidigt." Ska fråga läkaren vad exakt som menas med detta. Men faktum kvarstår ju att hans huvud ser ut som en trekant och frågan är vad man ska göra åt det. Ska helt klart begära ytterligare utredning. Som sagt en gång för mycket!
    Ok, då är jag med Ja, prata med läkaren och se vad han säger!
    ♥♥♥ Mina 3 ♥♥♥
  • SofiaD

    Laisa
    Emmy hade sagittal synostos, eller hur var det nu? I så fall blir det väl samma op för oss som ni gjorde eftersom det är för sent med fjäderop för oskar också.

    Genitikprover är när man kollar efter genetiska avvikelser hos barnet och ev även hos föräldrarna.

    Clavi
    Nope, vi har ju bara vanlig simpel sagittal synostos här, så några prover kan jag aldrig tänka mej blir aktuella. Ska ni ta det nu?


    ♥♥♥ Mina 3 ♥♥♥
  • SofiaD

    Laisa
    Claes sa att det ev kunde bli Peter som opererar, han visste inte säkert. Bra du sa det om att det blir stor skillnad med en gång, så man är beredd på det. Hur gjorde man med emmy?


    ♥♥♥ Mina 3 ♥♥♥
  • SofiaD

    mih
    Gjorde inte ni heller fjäderop? Blir lite nervös nu närnjag läser era reaktioner. Jag tycker ju Osse är så speciell med sin söta panna, även om jag vet att den inte ska vara sån.. Ja, ni fattar vad jag menar....


    ♥♥♥ Mina 3 ♥♥♥
  • SofiaD

    mih: nej jag tror inte jag kommer bli arg , mer en konstig känsla av att ens barn helt plötsligt inte ser ut som tidigare? Men antaligen kommer jag bara vara så lycklig över att han har op bakom sej. Ibland kommer det över mej att jag VILL INTE att Oskar ska opereras, tycker så synd om honom som inte vet eller försår vad som ska hända.


    ♥♥♥ Mina 3 ♥♥♥
Svar på tråden Kranial synostos!