Inlägg från: Villebusen |Visa alla inlägg
  • Villebusen

    *Hej.

    Jag har även hört att genom att de sprutar in saltvatten i kycklingen så kringår de salmonella proverna... Fast större delen av den kyckling som säljs idag ÄR smittade så är det inte många som blir sjuka för vi har inte den traditionen i sverige att äta rå kyckling. Vi hittade kronfågels färska kycklingfile och kycklingfärs i butiken när lillan var mindre.

  • Villebusen

    Jag såg ett program på tv där de hade gjort tester och där större delen av det som såldes hade salmonella och en liknande smitta. Men de sa oxå att så länge man tillagade kycklingen väl olika knivar skärbrädor för rå och tillagad kyckling så slipper man det.

    Gislöv. de döljer inte salmonellan med saltvatten men som de gör med lidls kött så "kryddar" de köttet så är det ingen ren köttprodukt och då inte behöver gå igenom de stränga reglerna.

Svar på tråden *Hej.