Inlägg från: densistemohikanen |Visa alla inlägg
  • densistemohikanen

    Någon mer som ska göra insemination i mitten/slutet pa mars

    Da var min insemination avklarad!
    Vagade inte fraga hur manga spermier som sprutades in for hade det varit fa sa skulle jag ju bara ga runt och tanka pa det i 14 dagar....
    Det lustiga var att jag hela tiden trott att det var jag som var den stora orsaken till att jag inte lyckas bli gravid - jag har ju en daligt fungerande skoldkortel (ater levaxin sedan manga ar tillbaka) och har aven en lattare variant av PCO. Nu visade det sig att manga av min mans spermier ar missbildade och att detta kan vara den storsta orsaken till att det aldrig tar sig....
    Jaja, man kommer nog aldrig att forsta sig pa detta helt och hallet.
    Hursomhelst - spermierna ar nu pa ratt plats - min 22mm blasa ar nu 24mm och den ska val slappa inom den narmaste tiden! Testdag 26/03.

    Hur gar det for er??
    Troll77 - hur gick det for dig idag?

  • densistemohikanen

    Troll77: Jo detta ar forsta gangen for oss, och jag var/ar valdigt kanslomassigt laddad infor detta. Jag hoppas sa innerligt att det ska ga vagen! Blev ditt tidigare barn till pa forsta inseminationsforsoket?
    Vi har kort flera stimulerade cyklar men utan insemination tidigare. Min dotter blev till av en sadan . Men denna gangen racker det visst inte!
    Jag gar oxa privat och trivs bra med den kliniken.

    htsny2001: vi haller tummarna for dig!!!!! Hoppas du blir plus nummer 2 pa denna traden

  • densistemohikanen

    htsny2001: jatteledsen for din skull. Grat av dig samla dina krafter och bit ihop. Det ar det enda som kan goras, sen tas nya friska tag infor nasta cykel.
    Lat oss fa veta vad dom sa pa kliniken. En bamsekram till dig.

    troll: 5 st inseminationer! Det maste ha tagit pa krafterna. Men det ar ju skont att veta att det funkade tillslut iallafall! Funderade ni pa en IVF oxa eller?

    Sahar 2 dagar efter insemination kanner jag forstass inte ett dugg! Vill inte leta symtom, men det ar ju sa otroligt svart att lata bli.
    Haller pa att soka jobb och jag kommer till 99% att skriva pa kontraktet nasta vecka (om dom accepterar min motoffert) och det kanns ju som att jag lurar min nya arbetsgivare eftersom jag forsoker bli gravid...men den smallen far dom ta - sen vet jag ju inte nar jag blir pa smallen heller. Jag ska i sana fall borja jobba i april och jag har testdag i slutet pa mars - hihi ska bli spannande.

  • densistemohikanen
    Svar på #76
    Vad skont att du far borja med nasta insemination direkt! Pa min klinik vill dom att man tar en manads paus mellan varje behandling och da kanns det ju som att man forlorar massor av vardefull tid!
    Om inte denna inseminationen lyckas ska jag forsoka tjata pa dom om att fa borja direkt med nasta cykel!
  • densistemohikanen
    Svar på #74
    tulip: spannande att se att ni tajmat sa otroligt bra! Sag lakaren altsa pa VUL att agglossningen var sa nara eller gjorde du nagot annat test oxa? Pa mitt VUL sa ju lakaren bara att aggblasan vaxt - men inget om nar en agglossning skulle ske...
  • densistemohikanen

    Hej!
    Hur gar det med er? Hoppas ni haft en bra helg.
    Dagarna bara sniglar sig framat for mig iallafall!
    Kanner av spanningar i nedre delen av magen, det gor ont nar jag reser mig upp snabbt. Min dotter rakade trampa mig pa magen och det gjorde fruktansvart ont. Men sana har kanningar ar val vanliga efter agglossning.
    Det ar bara att vanta och se ....och hoppas!
    Enligt min mans statistik sa ar jag gravid - hoppas att det stammer for under alla de kurer som jag gjort tidigare har han alltid sagt att nej, du ar nog inte gravid denna gang!

  • densistemohikanen
    Svar på #81
    htsny: ett jattestort lycka till! Du ska se att det kommer att ta sig!

    tulip: illamaende...det skulle jag oxa vilja ha . Kanner inget alls nu, inga som helst symtom, men jag vet ju att det ar tidigt.
    Vet du att jag blir lite konfunderad nu nar jag laser ditt inlagg...kanske min gyn inte gjorde ett VUL utan bara ett vanligt UL. Nar han var dar nere med alla spatlar och katetrar och vad det nu var sa var jag helt saker pa att han stoppade in en VUL-pinne oxa. Jag fick ju med mig ett "kort" pa spermierna hem, men det kanske helt enkelt kom fran det vanliga UL! Har inte en aning, maste fraga honom.

    Jo forresten, kommer att skriva pa kontraktet for mitt nya jobb nasta vecka . Ska bli skont att komma ut i arbetslivet igen.
  • densistemohikanen

    Salt: jag har aldrig fatt prova Pergo, men har aldrig fatt nagra biverkningar av sprutorna (bara lite ont efterat dar man sticker sig). Jag tror inte det gar att dopa om traden (eller kan man det?) men naturligtvis ar alla april inseminationer oxa valkomna!

    Boomie: ja skont att det hander saker iallafall - sa att du har nat att fordriva tiden med . Hoppas spolning och HSG gar bra.

  • densistemohikanen

    Salt: jag har BIM/testdag den 26/03. Traden far val racka hela aret ut och en bit in pa nasta .

    Karleks Barnet: nar min man lamnade sperma pa inseminationsdagen sa sa dom sen innan inseminationen att dom inte var av basta kvalitè. Sa visst, dom gor alltid en sperma analys innan inseminering och avgor darmed om det ar nagon idè att fortsatta med inseminering eller ej.

  • densistemohikanen

    Valkommen Lolisen!
    Vad var det du fick avbryta och varfor?? Var det forsta inseminationen som du gjorde? Du har da testdag 2 dagar efter mig .

Svar på tråden Någon mer som ska göra insemination i mitten/slutet pa mars