• htsny2001

    Någon mer som ska göra insemination i mitten/slutet pa mars

    ostimulerad betyder att du tar ingen medecin, så allt går på naturligt väg.

  • htsny2001

    Jag vet att det är jätte tidigt, bara 1 vecka efter insemination, men kunde inte hålla mig och testade (har 6 gravtester hemma, så ...). Det blev "+". Kan det vara fortfarande den ägglösningsspruta som ger "+"? Vågar inte hoppas att det är riktigt "+". vad tror ni?

  • htsny2001

    densistemohikanen: Jag vågar inte hoppas för mycket. Men vill så gärna! Min man sa att han tror 100% att jag är gravid, men det görde han åxå 2 första gånger:)
    Har inga symptom alls. Men hade inga symptom när jag var gravid sista gången.
    Vi för se om det fungerar den gången, 1 vecka kvar till officiel testdagen.

    Hur mår du? När ska du på VUL?

  • htsny2001

    densistemohikanen: har läst att sprutan kan ge "falskt" "+" upp till dag 10!!!
    Men när jag har testat på dag 4 vid 1 insemination (bara att kolla vad händer), så var "+" mkt svagare än jag har fått nu.

  • htsny2001

    Har gört liten "förskning" idag med gravtest. Och det är sprutan som ger "+", imorse var ingen "+" på testet. Så sprutan håller sig i kroppen minst 7 dagar.
    Men i alla fall det är 1 vecka kvar och jag hoppas på en "riktigt" "+" nästa veckan.
    Om inte, så tänker vi i alla fall göra 1 till försök med inseminationen innan vi går över till IVF. Ska självklart prata med läkare först och höra vad han tycker. Som du säger, vi ska ju lita på dom... och hoppas att domgör rätt.

  • htsny2001

    Tulip70: För oss det är åxå 3 gång och som du skrev hoppas att "tredje gangen gillt..."!
    Jag har ätit Pergotime alla gånger och hade 2 stora äggbåsor och 3-4 små.

  • htsny2001

    har testat igen imorse. Men mkt svaaaagt "+" finns fortfarande kvar. Kan det vara sprutan som sitter i kroppen fortfarande?? har testdagen 9-10. Vågar inte hoppas mkt, då blir man mkt mer besviken om mensen kommer som vanligt.

  • htsny2001

    tror att den gången bler ingenting. "+" försvann idag, det är 3 dagar innan BIM. Ganska Ledsen. Vi har bestämt att gå över till IVF.

  • htsny2001

    jag har mensvärk från igår. Idag kom lite rosa blod. Vi ringde till kliniken och dom sa att vi ska avvakta tills på torsdag och göra ett gravtest. Dom sa att det är mkt vanligt med blödningen om man är gravid.
    Själv känner jag att det är mens som kommer och det finns ingen bebis i magen, tyvärr:(
    Ska på samtal med läkare efter torsdag och diskutera viddare. Kan man kolla ägg kvalitet på nån sätt så man kan se om ägget kan befruktas?

    densistemohikanen och Tulip: Lycka till på onsdag!! Håller tummarna för er!

  • htsny2001

    Det blev "-" igen. Sitter jätte ledsen och gröter.
    Har bestält tid med läkare den 20 april att prata om IVF. Har tänkt att göra 1 till DI nu, men jag känner att jag örkar inte. Ska ge kroppen att villa 1 månad och efter vi ska försöka med IVF.

    Lycka till alla andra som försöker nu!!!

  • htsny2001

    densistemohikanen: tråkigt att höra:(( Det är bra att ta en paus, har gört det själv den månad och mår jätte bra.

    Vi var hos läkare igår. Har bestämt att vi ska göra 2 inseminationer till med sprutor Gonal-F istället av pergotime, sen ovitrelle och efter inseminationer ska jag få en support med progesteron. Hoppas att det ska fungera. Om vi lyckas inte så går vi över till IVF. Låter bra för oss.

    Har inte sett "+" i denna tråd för längre:(( Men hoppas att snart alla här ska få "+"!

  • htsny2001

    Mens kom idag så hoppar jag in igen. Det blir Gonal-F från imorgon för 1 vecka. Hoppas att det ska fungera den här gången. Vill inte göra IVF.

  • htsny2001

    Det blir ingen insemination den månaden. varit på VUL idag så såg dom 2 stora ägg, men efter dom har tittat i alla papper från föra inseminationer då såg dom att dom 2ägg finns varje gång på samma sidan och dom är ganska stora. Nu mistänker dom att det är kistor. F**n hur arg jag är nu. Varför tittar man inte i alla papper innan man börjar med alla harmoner 4 gång??? Har ju haft samtal med läkare och 1 månad uppehåll. Jag haft PCO och försökte att säga det till dom varje gång jag har varit hos dom, men dom bara lyssnade och görde ingenting. Ska ringa till huvudläkare på kliniken imorgon och prata med honom. Tiden ju går, man blir inte yngre.

  • htsny2001

    Idag har vi pratat med professor på Nordica. Var hos honom dom andra gånger på VUL. Han var ganska besviken att den andra läkare tror att dom 2 ägg är kistor. Nu har vi fått hans privat mobile så ringer jag honom när jag ska komma på kliniken, låter bra. Han vill att jag försätter sprotor och ska på VUL om 1-2 dagar så han ska kolla allt själv, men han tror att det är ägg, annars ser man det. Han bad om ursäkt för hans kollegas ord. Nu är det lite lugnare hemma .
    Hur går med dig Kärleks Barnet? När har du testdag?

  • htsny2001

    Har varit på VUL idag. Han såg 2 fina ägg på varje sidan. Han såg också den andra ägg som var konstigt och då tyckte han att det var kista, men han lovade att den är inte farligt och den ska gå bort själv efter jag får medeciner efter insemination. Så det blir ovitrelle sprutan på kvällen idag och insemination på måndag på morgonen.

  • htsny2001

    Har gört insemination idag. Nu blir det 2 lånag veckor. Hoppas det ska fungera den gången!! Vill helst slippa att göra IVF.

  • htsny2001

    Hade ganska mycket stress denna veckan (vi har fått 12 bullmastiff valparna och förlorade 8 av dom på 1 dygn:( ), så jag knapt har tänkt om inseminationen ska lyckas denna gången. Har tryckt på brösten igår och det kom ut lite mjölk, så nu undrar jag varför. Jag tar progesteron och nu tänker att det kan beror på den. Det är bara 1 vecka kvar så vet jag resultatet.
    Självklart hoppas jag att det ska fungera så slipper jag IVF.

    Gaytjej: Jag tog ovitrelle sprutan, men tror att dom fungerar på samma sätt. Tog sprutan i lördags kväll och inseminärades i måndags morgon. Så det är mer än 24 timmar efter sprutan. Har gört på samma set andra 3 gånger.
    När jag görde insemination då var ägg ca 21-25 mm.

Svar på tråden Någon mer som ska göra insemination i mitten/slutet pa mars