Inlägg från: TinaElisabeth |Visa alla inlägg
  • TinaElisabeth

    Toast röra

    Jag tycker det är gott att ha alla möjliga klassiska och mindre klassiska pizza-pålägg. Min favorit är skinka, banan, curry och lök.

    Men att ha nån röra emellan har jag aldrig testat. Kanske kan bli svårt att få det att ligga kvar emellan och inte jäsa ut och brännas i själva grillen. Eller vad säger ni andra? Överbevisa mig gärna.

  • TinaElisabeth

    Jag förstår precis! =) Jag kan tänka mig att det är gott med alla sånna här små dessertostar typ bonjour eller philadelphia om man vill ha det lite krämigt.

    Nåt annat som jag tycker är supergott är om man steker smörgåsar i stekpannan med smör och vitlök, sen lägger man på en skiva chevreost (getost) och så gratinerar i ugnen. Ringlar på flytande honung och olivolja och lägger på en bädd av roccula-blad med lite balsamvinäger på. Låter kanske krångligt men det är det inte om man har alla ingredienser hemma. Supersmarrigt alternativ till toast eller varma mackor i ugnen. =)

Svar på tråden Toast röra