Inlägg från: Hallonsocka |Visa alla inlägg
  • Hallonsocka

    BF kring 20, 21 augusti?

    Hej hej!
    Är det någon där ute som är ungefär lika långt/kort gången som
    jag i sin graviditet! Själv tycker jag då inte att graviditeten känns så mycket än, men å andra sidan så har jag varit och lyssnat på hjärtat som slog så fint, så nog är det någon som är där inne

  • Svar på tråden BF kring 20, 21 augusti?
  • Hallonsocka

    Jag hade ngn form av bakis känsla i början och trodde bara att jag höll på att bli sjuk men det värsta av det gick över innan jag förstod att jag var gravid. Sedan har jag bara varit väldigt skonsamt illamående kräktes kanske 3-4 ggr bara. Dessutom försvann de få symptom jag hade redan i vecka 12, 13 och sedan dess gick jag och trodde att allt nog bara var ett misstag tills vi fick höra hjärtat. Så nu tror jag då att jag är gravid!

    Jag heter Sofia och är 23, bor i Umeå och studerar på heltid, lever tillsammans med min sambo och varannnan vecka med hans dotter som blir 10år i sommar. Hur är det med dig? Är det första barnet, eller har du fler?

  • Hallonsocka

    Jag har mitt UL den sista den här månaden allså 31/3 Det ska bli ruggigt spännande!
    Jag har som sagt också mått mest som vanligt! Tror inte jag behöver mamma byxor än, nöjer mig med att he en årsnodd i jeansen så att de inte trycker åt lika mycket som tidigare! Så det blir nog du som får tipsa mig om någon vecka

    Har ni börjat förbereda än? Vi har äntligen köpt en större bil, som vi haft behov av länge, även om behovet ökade nu när vi fick veta att vi väntar barn... Så det VÄRSTA inköpet är i alla fall avklarat. Och det känns bra, nu blir nästa inköp vagn och så, men det får vänta lite. Även om vi tror vi bestämt modell och så!

  • Hallonsocka

    Jag har kännt lite, dels som att något puttar på insidan och långt ner på magen och dessutom som en smekning eller kittling också... Jätte konstigt kändes det men väldigt roligt självklart
    Vi har köpt rätt stor bil, för oss blir det snarare att välja beroende på hissen som är liten men det blir ändå en av de stora Emmaljunga har vi bestämt. Antingen Edge Duo Combi eller Mondial Duo Kombi, vill ha en rymlig robust vagn med luftdäck eftersom vi har ett så fint skogsområde att gå i just utanför knuten (med elljusspår och grus/barkväg)

    Det här blir mitt första barn och som sagt sambons andra. Känns väldigt spännande och tror att bonusdottern är väldigt spänd på att få ett syskon och jag känner att det är så härligt att hon är i en sån bra ålder där hon gärna visar vad hon kan och hjälper till!

    Vi flyttade i somras från en tvårums hyreslgh till en trerums bostadsrätt, helt underbart att äga själv gud vad härligt med HUS Hugo2004!!!

  • Hallonsocka

    Ja, precis åt det hållet, eftersom det är sensommar så dröjer det ju inte länge innan hösten och rusket, och jag är ju från Umeå, så bara ngn månad senare kan det vara riktigt ruskigt! Det blir ju till att plocka av och på plagg beroende på temperatur Sedan är det ju rätt varmt nerbäddat i liggdelen!

    Jag kommer nog vänta lite med overall och se vilken storlek det är på barnet och sedan köpa overall i ngra storlekar större, eftersom de inte kommer kunna springa omkring i den ändå. De växer ju så jäkla snabbt!

  • Hallonsocka

    Tjoho! Vi tror att min sambo nu känt bebisen! Det var tidigt på morgonen och det är som att den bonkar där inne ett par ggr och sedan är den stilla länge..., så att jag inte känner ngt resten av dagen. Men han hade handen på magen och då började det bonka precis efter att han lagt dit handen. Han såg helt chockad ut Kan det stämma att han redan kännt? Är i vecka 18

  • Hallonsocka

    Shit vad häftigt !


    kobebis skrev 2008-03-17 09:30:41 följande:
    Åhhh vad mysigt!Så klart att det var bebisen han kände vad roligt!
  • Hallonsocka

    Vad är det ni har handlat? Jag har inte börjat än alls.... vet inte riktigt när jag ska börja men har tänkt lite som dig, att sprida ut kostnaderna

  • Hallonsocka

    Jag mår toppen fast jag blir helt slut snabbt och kan inte somna fastän att jag är helt trött Jag var lite illamående fram till 12-13 där, sedan mådde jag toppen nu precis har jag börjat få mage (plötsligt var den bara där) så jag känner livmodern vilket känns tryggt, så även att jag känner barnet.

    Jag förstår att det är tufft med en liten tvååring (hade mina två syskonbarn här igår, FULLT ÖS var det. Jag och sambon tittade på varandra som "vad har vi gett oss in på" haha) Varannan vecka har vi hans 9åriga dotter och hon kan ju sköta mycket själv men jag tycker ändå att det är lite extra tufft de veckorna måste jag erkänna.


    kobebis skrev 2008-03-17 13:06:02 följande:
    Hur mår ni? Jag mår bra nu, har varit väldigt illamående v5-v14. Har en stor rund hög mage redan....är redan flåsig o har det lite svårare att "andas". Annars så lever hormonerna sitt egna lilla liv Usch jobbigt värre när man har en liten 2-åring oxå...
  • Hallonsocka

    Jag är ju student så vet inte hur det ska gå i sommmar på bara en lön, kanske får jag ta någon sommar kurs och ta studiemedel då också (bf är ju i slutet av sommaren) om jag orkar dvs!
    vi har tittat mycket på vagnar, köpt större bil nu så vagnen kommer iaf komma in i den Så det största inköpet är avklarat. Vad har ni köpt för spjälsäng? Jag funderar på ikea men vet inte när vi ska hinna dit Uj uj uj vad mycket som måste planeras och inhandlas.
    Vi ska nog köpa en emmaljunga vagn och bilstol så man kan klicka fast den på vagnen, lutar iaf ditåt


    Malin026 skrev 2008-03-17 13:07:05 följande:
    Vi har köpt spjälsäng + madrass,sängkläder och spjälskydd och lite kläder.Vagn, det var en billig vagn kommer ej ihåg märke men det är en sån som kostar runt 3000kr, kollade på en emmaljunga men jag hittade ingen jag tyckte om av färgerna.Sen har jag en vagga fast den har vi inte köpt utan den är från när jag var liten, men vi har köpt madrass till den. Sen nu när löningen kommer så ska vi köpa bilstol.Sen får resten vänta till vi flyttat. Jag har bara jobb till 30/6-08 så då passar vi på att handla det lite dyrare sakerna nu.
Svar på tråden BF kring 20, 21 augusti?