Inlägg från: S och S blir 3 |Visa alla inlägg
  • S och S blir 3

    BF kring 20, 21 augusti?

    hallå hallå
    jag väntar bebis den 20 aug, är i v 18 nu. har nästan inte haft några symptom under hela grav, lite ömma bröst bara och att jag somnar rätt fort när jag väl går och lägger mig, har inte kännt av nån putt ännu där innefrån, och jag är rätt orolig över att något är fel eftersom att jag inte känner nåt what so ever, men jag har UL den 26 mars så jag får vänta tåligt tills dess
    ha det bra!

  • S och S blir 3

    hallå hallå, jag har varit på UL idag, BF flyttad från 21 till den 22 aug, allt såg jätte bra ut tills då hon skulle kolla fötterna, bebis vägrade visa sin andra fot, satt som i skräddare och höll om benet, navelsträngen låg i vägen så man kunde inte heller se könet, BM gick för att hämta in en till BM för att vara säker på att allt var okej, jag blev lite nervös här, men hon kunde inte heller få bebis att visa sin andra fot så jag fick gå och kissa så att bebis ändrade läge, då försvann också navlesträngen, BM hittade andra foten och allt såg jätte bra ut, hon frågade sen om sambon och jag kunde se vad det blev för något, hon förstorade upp bilden och sambon sa "EN SNOPP!!" så vi väntar alltså en söt pojke, eller världens sötaste pojke enligt mig!

  • S och S blir 3

    tack mejokana, jag är så otroligt lycklig nu så jag svävar på moln
    Bebis lever och mår bra, kan det bli bättre! näää

  • S och S blir 3

    malin 026
    fy va tråkigt för dig att BM var en sån surkärring, beställ du en ny tid och få en riktigt mysig upplevelse! sen att allt var bra är ju självklart viktigast!

  • S och S blir 3

    ååh va spännande för dig Hallonsocka att du har UL imorgon, ska du fråga ifall dom kan se kön eller vill du att det ska vara en överraskning?

    jag och sambon var igår och kollade på barnvagn för första gången, jätte spännande! men vi väntar med att beställa då man ändå har halva tiden kvar, men allt kändes väldigt "riktigt"

  • S och S blir 3

    hallå, jo vi tittade på bugaboo, passar oss med liten bil och en smal trätrappa upp till ytterdörren. men inget är bestämt, men gillade den grymt mycket!

  • S och S blir 3

    jag känner också av ischeas-nerven, har gjort det sen v 10, sen har jag också ont i magen men på sidorna längre ner, tror att det är ligamenten, har en jävlig hosta som inte ger med sig och när jag får min attacker så gör det riktigt ont.

  • S och S blir 3

    Grattis hallonsocka till tösa, och luckiest till pöjken!!

  • S och S blir 3

    jag tar också gärna emot lite tips om det, är inne på min tredje vecka med förkylning och hosta, dom säger ju att imunförsvaret blir sämre när man är gravid, tror inte mig kropp orkar bli av med den här jäkla förkylningen på egen hand, så tips är så så välkommna!!

Svar på tråden BF kring 20, 21 augusti?