• 1a08

    31/3 - fler? här är de luuuugnt....

    jaja BF! som man har väntat.
    men vad hjälper det - känner i princip ingenting, endast ett nytt, starkt tryck nedåt när jag promenerar.

    Hur mår ni andra med bf idag, el omkring?
    fler som väntar och saknar tecken?

    Kunde inte ana att det skulle vara en såå stor besvikelse att nå bf utan bebis i sikte.

  • Svar på tråden 31/3 - fler? här är de luuuugnt....
  • Trulis78

    1a08: Haha, jag hoppas också på det igen. Jag hade en toppenförlossning sist dessutom så jag håller mina tummar för det med! Men vi har haft sån otur på sistone, mannen har haft rejäl förkylningsinfluensa och varit däckad och nu i helgen har dottern varit rejält magsjuk med massa kräkningar. Bebisen lär väl aldrig våga titta ut...

  • Lysmasken

    BF+6
    Ute & gick igår em. Efter ett tag jag hade promenerat så hade jag ont runt höfterna & det tryckte neråt. Men sen hände det inget alls på kvällen. Har ytterst lite ont i höfterna men inte som igår.
    Sitter & väntar på en rörläggare som ska komma & koppla in min tvättmaskin. Tänkte städa mitt nya badrum ordentligt när han har varit här. Upptäckte att min matta i badrummet hade klistrat sig fast, så jag tog bort den. Får köpa en ny imorrn.
    Ska ut & gå sen efter middag & försöka kanske åka med sambons gamla hoppiga lastbil. För hans nya är på verkstaden.

  • Fru Fräs

    Jaha, då var man framme vid det magiska datumet som man stirrat sig blind på så länge. Jag som hoppats så på att få slippa gå över den här gången. Men icke. Inte en känning, inget tecken på att det skulle komma någon liten människa idag heller.
    Seeeegt.

  • 1a08

    Trulis: vilken smart bebbe! förkylningsinfluensa och magsjuka är ju inte så himla kul att anlända till. Men nu får den allt komma.
    Kul få hora om en bra forlossning! så ofta som motsatsen nämns...

    satte igång med dammsugning, innan promenaden.
    - inte alla som har något så bra som en hoppig lastil att ta till.
    hihi det bara måste ju få fart på't.

  • Lysmasken

    Det funkade med min svägerska när hon följde med sin sambo när han övningskörde. För samma kväll så gick vattnet. Rörläggaren har kommit nu så sen blir det till att städa badrummet. Sen blir det middag sen ska vi gå upp till lastbilen & sen ska vi hoppa runt på skit dåliga vägar.


    1a08 skrev 2008-04-01 10:27:45 följande:
    Trulis: vilken smart bebbe! förkylningsinfluensa och magsjuka är ju inte så himla kul att anlända till. Men nu får den allt komma.Kul få hora om en bra forlossning! så ofta som motsatsen nämns...satte igång med dammsugning, innan promenaden. - inte alla som har något så bra som en hoppig lastil att ta till.hihi det bara måste ju få fart på't.
  • levlivet73

    Ville bara hoppa in o sända er en tanke.. för precis 4 år sedan idag (känns som 1 år) så gick jag omkring med jobbiga värkar som inte gav ngt resultat.. 1/4 18,37 tittade dock lilla Rebecca ut. Härda ut snart har ni era goingar hos er..
    alla lyckönskningar från mig.
    Kram Helene!


  • Mamma Baird

    Lycka till allihopa, själv va min bebis 16 dagar sen, men det är ju 1 1/2 år sen.. men iallafall, LYCKA TILL! -Kram-

  • bebe längtan

    bf+6 idag grrrrrrr....
    håller på o bli galen..även min förkylning har släppt!

    varje kväll får jag förvärkar lr vad jag ska kalla dem,( sammandragningar (smärtsamma) har jag haft sen v.30,) o dessa sk förvärkar börjar komma regelbundet o göra ont o sen bara tvärstopp!!!!

    har slutat hoppas nu...

Svar på tråden 31/3 - fler? här är de luuuugnt....