Inlägg från: Anna2barn |Visa alla inlägg
  • Anna2barn

    HJÄLP!!! Kladdkaka

    Jag råkade blanda alla ingredienserna på en gång

    Är det någon som vet om det har stor betydelse om äggen och sockret måste vispas först???

    Jag la allt i bunken och vispade

  • Svar på tråden HJÄLP!!! Kladdkaka
  • Anna2barn
    Alvi skrev 2008-04-14 20:04:58 följande:
    Man ska inte vispa, det är det enda jag vet. För då blir det inte lika fluffigt. Men lycka till ändå!
    Vadå inte vispa??? Det står att man ska vispa ägg och socker poröst.
  • Anna2barn

    Jo, jag ska slänga in den i ugnen. Ska bjuda på kladdkakan på jobbet imorgon och det känns ju inte så kul om man misslyckats. Man kan ju inte smaka på den innan.

  • Anna2barn

    Vill bara flika in med mitt recept

    2 dl socker
    2 ägg
    1 dl vetemjöl
    4msk kakao
    1/2 flytande margarin, typ Becel

    I ugnen på 225 grader i 8-12 min.
     
    Ta ut och skaka formen några minuter innan den är färdiggräddad.

Svar på tråden HJÄLP!!! Kladdkaka