• annca

    VArför blir min äggröra vattning?

    Jag vill helst ha min äggröra lite gräddig, men vattnig har jag aldrig fått den.

    Smälter några msk smör i teflonkastrull. Knäcker i äggen (brukar göra på 4 ägg till oss två), rör i ca ½ dl valfri grädde. Rör hela tiden. Saltar och pepprar. Tar av från värmen när den börjar kännas lagom tjock, men fortsätter röra en liten stund till.


    ~*~ Ursäkta mig men hey! Man har väl rätt att ändra sig...? (W.Crafoord)~*~
  • annca

    Medelvärme. Den ska ju inte stekas. Och ja, grädde elelr standardmjölk gör en "gräddigare" äggröra ;)


    ~*~ Ursäkta mig men hey! Man har väl rätt att ändra sig...? (W.Crafoord)~*~
  • annca

    Salt drar ut vatten.


    anarkokapitalist skrev 2008-04-25 15:25:43 följande:
    Hur fan skulle det kunna påverka konsistensen?
    ~*~ Ursäkta mig men hey! Man har väl rätt att ändra sig...? (W.Crafoord)~*~
Svar på tråden VArför blir min äggröra vattning?