Inlägg från: Trinity78 |Visa alla inlägg
  • Trinity78

    panerad fisk

    Ha i citronpeppar i paneringen så blir det godare

    Sen måste man ha rätt mycket smör i stekpannan när man steker, annars fastnar det.


    Och mitt indiehjärta slår och slår och slår
  • Trinity78
    MrsManneh skrev 2008-05-13 14:52:47 följande:
    ok, men hur gör jag för att själva paneringen ska stanna kvar när man steker? det var det jag misslyckades med sist...
    Doppa fisken i ägg först, sen i mjöl + ströbröd + kryddor. Ha ordentligt med smält smör i pannan och lägg i fisken.
    Och mitt indiehjärta slår och slår och slår
  • Trinity78
    MrsManneh skrev 2008-05-13 14:55:48 följande:
    tack så himla mycket får se om jag lyckas, det ska ju verkligen inte vara svårt.... Men man kan ju inte va bäst på allt eller hur
    Haha Det går säkert bra.
    Och mitt indiehjärta slår och slår och slår
  • Trinity78
    Janne77 skrev 2008-05-13 15:13:17 följande:
    Om du börjar med att vända i mjöl istället, skaka bort allt överflöd, sen vänder i ägg, och sist ströbröd, så blir det en finare panering utan så mycket klumpar, och ägget fastnar bättre
    Bra tips! Det ska jag prova nästa gång.
    Och mitt indiehjärta slår och slår och slår
Svar på tråden panerad fisk