panerad fisk
någon som kan tipsa om hur man panerar fisk enklast. HAr vanlig vit fiskfile som jag tänkte panera till sonen ikväll...
Har ägg, ströbröd. mjöl, salt och vitpeppar...
Men sist jag gjorde det så blev det inte bra, hur lyckas jag??
någon som kan tipsa om hur man panerar fisk enklast. HAr vanlig vit fiskfile som jag tänkte panera till sonen ikväll...
Har ägg, ströbröd. mjöl, salt och vitpeppar...
Men sist jag gjorde det så blev det inte bra, hur lyckas jag??
Ha i citronpeppar i paneringen så blir det godare
Sen måste man ha rätt mycket smör i stekpannan när man steker, annars fastnar det.
ok, men hur gör jag för att själva paneringen ska stanna kvar när man steker? det var det jag misslyckades med sist...
tack så himla mycket får se om jag lyckas, det ska ju verkligen inte vara svårt.... Men man kan ju inte va bäst på allt eller hur
Kom också ihåg att inte ha för varmt i pannan.
Jag håller med att mjöl före ägget ger jämnare panering.
Och låt den färdigpanerade fisken vila 10 min innan du steker den.
Ja mjöl före ägget, annars fastnar inte ströbrödet som det ska.
Använd mkt margarin så det inte blir så torrt.
Jag steker förresten panerade saker i en blandning av smör och rapsolja.
Rapsolja (och olivolja) är nyttigare än margarin.