Inlägg från: Mannehkunda |Visa alla inlägg
  • Mannehkunda

    panerad fisk

    någon som kan tipsa om hur man panerar fisk enklast. HAr vanlig vit fiskfile som jag tänkte panera till sonen ikväll...

    Har ägg, ströbröd. mjöl, salt och vitpeppar...

    Men sist jag gjorde det så blev det inte bra, hur lyckas jag??

  • Svar på tråden panerad fisk
  • Mannehkunda

    ok, men hur gör jag för att själva paneringen ska stanna kvar när man steker? det var det jag misslyckades med sist...

  • Mannehkunda

    tack så himla mycket får se om jag lyckas, det ska ju verkligen inte vara svårt.... Men man kan ju inte va bäst på allt eller hur


    Trinity78 skrev 2008-05-13 14:54:05 följande:
    Doppa fisken i ägg först, sen i mjöl + ströbröd + kryddor. Ha ordentligt med smält smör i pannan och lägg i fisken.
  • Mannehkunda
    Janne77 skrev 2008-05-13 15:13:17 följande:
    Om du börjar med att vända i mjöl istället, skaka bort allt överflöd, sen vänder i ägg, och sist ströbröd, så blir det en finare panering utan så mycket klumpar, och ägget fastnar bättre
    det var så jag gjorde sist, och det blev inte bra...
    men nu e jag färdig och det gick jättebra, hoppas sonen tycker om det!

    tack alla!
Svar på tråden panerad fisk