• Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9
  • Devania

    Angående picknicken som nån föreslog...! Har varit på promenad idag och gräsmattan vid sandviksvillan är OK, den är bara uppgrävd på vissa ställen, men på sidan mot havet är det jättefint! Dom har till och med pyntat med ett "lusthus" där nu :) Så, när ska vi ta en picknick tjejer?:) Vi kommer att vara i södra finland hela nästa vecka iallafall...

  • Lyckan

    Karina 80:
    Vad jag är avundsjuk på ert stadie i terassbygget, gubben har jobbat så mycket nu så det går långsamt men idag är han ledig hela dagen så nog börjar det ske nåt här också

    iolanthe:
    Far till powerpark istället, vi var dit då Lea var 2 år och där fanns det mycket hon kunde åka på, och biljettsystemet där var mycket bättre. Gratis inträde, och så finns det biljetter om man bara vill åka på nåt.
    Nu ser jag att de har slutat med fritt inträde, de tar 5 euro men det är ju bättre än att vara tvungen att köpa ett armband.
    Då vi var dit köpte Andreas och Lea armband så det var han som var med Lea på attraktionerna, jag köpte bara nån biljett så jag också kunde åka nånting med Lea och så blev jag övertalad att fara 1 gång på berg och dalbanan

  • Lyckan

    Även fast man inte vill åka nåt själv så är powerpark mycket trevligare att strosa runt på än wasalandia, det är jättefint där.

    Glömde att gratulera till husköpet iolanthe, grattis!

  • annamanna

    voi kakka! Medan jag mata Vincent så har william påta bort alla tangenter på min bärbara!!! Faaaan.. nu måst vi skick den på service, eftersom knapparna inte sitter fast som på en vanlig... SKIT!

  • karatelinda

    Iolanhte,
    fint hus!! Fint inrett också tycker jag.
    Är det ett Älvsbyhus? Det ser lite ut så, men jag kan missta mig.

    Grattis Missgoldie på födelsedagen i efterskott!

    ..och jisses, va mycket ni har skrivit, nå mer hinner jag inte läsa igenom just nu.

    Men - hahaha!!! Jag tyckte det var så roligt att Charlotte Perelli fick så lite poäng, hon såg faktiskt ut som en dragqueen, o låten var ju en sån där som man har hört typ 1000 gånger förr. Inget speciellt med den. Ryssland var helt ok, men hade ingen favorit denna gång.

  • mariem

    Jag tyckte inte om Ryssland. Eller, låten var bra men artisten såg så pass intelligensbefriad ut att jag bara kunde tänka på det. Samma tomma blick som robinson-Robban om nån minns honom

    Ytterligare skadeglädje ang. Sverige är att de inte ens skulle ha kommit till finalen egentligen, de kom 12a i andra semifinalen och var juryns val (kanske för att Sverige fixar ljudet mm till hela tävlingen?) Sånt här är viktigt när man är gift med en svensk!

    Noel blev sjuk igår, krupphosta och feber igår och idag hade han så pass tungt att andas att vi for och andades spira med honom. Nu mår han lite bättre men nu är första gången idag som han inte är i min famn. Stackars liten... Men tack och lov för våra Astrid Lindgren-DVDn som har snurrat en stor del av dagen här!

  • Markettan

    Hej på er!
    Jag tittade inte på ESC igår och tur var väl det för jag fick stiga upp 5.10 i morse när stackars liten hade blött ner sängen.
    Andra ggn när Liberos byxblöja läckt.
    Nu har hon blivit jättesnorig och det har varit en hel del gnäll i kväll. Typiskt när gubben åkte iväg till kompisen och tittade på Formula. Nå, jag överlevde och nu får han grilla nåt gott åt mig istället medan jag sitter på soffan och slötittar på Det okända
    Det ska jag förresten fortsätta titta på nu, för det verkar lite spännande

  • Pyzzlan

    Iolanthe: Jag som infödd stadsbo förstår ju inte riktigt resonemanget mellan skillnaden på de olika byarna i omnejden, men gubben är ju från Korsholm så han har nog låtit förstå att det är STOR skillnad i vilken by man bor

    Men det är ju intressant att följa med hur folk först dras till nyplanerade områden och sedan när det gått några år så blir det en hel del till salu där. Klart det har mycket att göra med arbetsplatser och annat som påverkar ens livssituation.

    Hutlöst med sådär dyrt inträde på Wasalandia. Det borde ju vara gratis så att man kan droppa in på en kaffe eller en bit mat om man rör sig i området. Det skulle jag åtminstone uppfatta mer positivt. Promenerar ofta förbi men har inte varit innanför portarna på 15 år.

  • foxie80

    mariem , stackars noel, kör ni oxå med astrid lindgren metoden . Astrid lindgrens filmer är väldigt populära här oxå, funkar alltid. Hoppas noel kryar på sig!

  • Ankicharlotta

    förts av allt: Försenat grattis på "fylleridagen" missG och grattis till huset iolanthe!!!

    varit på villan hela helgen... lilleman sover såå dåligt då vi e där... suck och gäsp... kanske han blir van så småningom.. eller så int!!!!!!!! sambon som sover i ett annat rum då vi e där pga lite sängplatser var helt förvånad i morse; typ vaaa ha han varit vaken?? Nää du menar!!!!!!!!!!! nästa gång blir det han tur att sova i samma rum som L!!!

Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9