Inlägg från: annamanna |Visa alla inlägg
  • annamanna

    Vasa - Kristinestad 9

    voi kakka! Medan jag mata Vincent så har william påta bort alla tangenter på min bärbara!!! Faaaan.. nu måst vi skick den på service, eftersom knapparna inte sitter fast som på en vanlig... SKIT!

  • annamanna

    grattis tandtrollet!! hoppas ni mår bra!

    angående min laptop..idag går det att skratta åt det hela, men tyvärr blir det service på den iaf.. och det hade inte varit hela världen om det hade varit en hemdator, men då det är firmans.. håhå. nå, en snäll kille lovade att han skulle försöka fixa den idag,så få se då vad det blir å kosta..

  • annamanna

    man kan faktiskt bo i Lappfjärd/Lålby oxå Det om nåt borde väl va "bakom takana"

  • annamanna

    föresten, vad kan man göra när ens lilla 2-veckors bara vill sova på mage...?

  • annamanna

    hur var det, fick man hyra det nånstans oxå? annars så sover han jättebra, men jag vill ju inte att det ska hända nåt.. och kan inte ha honom i famnen hela tiden under dagen heller, som han allra helst vill va då..sovandes alltså
    vad råddigt det blev....

  • annamanna

    Pyzzlan: är det nåt av dom som kommer upp på startsidan ni har? Tänkte eftersom du var nöjd med det jag vet inte alls vad man ska kolla efter när man handlar andningslarm..
    Hann redan kolla med folkhälsan här, men dom hade tyvärr inget att hyra ut.

  • annamanna

    Strutin: ni sko ha komi in hit då vetja! Alla besökare e välkomna hit! S

    kulle ju vara skitkul att träffa er alla, men en picknick 100 km härifrån kommer inte att lyckas.. Nå, jag får ju läsa om den sen

    merix: tycker oxå att ni kunde flytta hit! Eller ge som förslag till gubben att ni bor i Finland lika många år som ni bott på Island Va int det bra idé?

    Nu e det bestämt, både på lördag och söndag blir det kalas för William (igen..) Ena syrran m familj kan komma på lördag, andra syrran och sambo plus mina föräldrar och mormor och farmor kommer på söndag.. håhå Dessutom har ju bonusen sin första skolavslutning oxå, men den kommer åtminstone jag och Vincent att hoppa över, det är alldeles för mycket bobbor i farten då.

    Provade föresten mina favoritjeans idag!!! Dom gick nog på, men var liiiiite tighta över höften..hmm.. nå, dom har klarat 2 graviditeter! Får väl nog inhandla ett par nya, om jag ska kunna böja mig oxå..

    Grattis igen, tandtrollet! Fick ju höra det på telefon redan imorse, men ville inte berätta här eftersom vi nog inte känner varandra..

  • annamanna

    Ska väl föresten inhandla ett andningsalarm, blir galen av att vakta ständigt!

  • annamanna

    hoppas både aaron å noel blir friska snart! Inte skoj när våra små e sjuka.

    Har badat båda pojkarna idag, och Vincent blev sååååå trött så han somna nästan i badkaret! Storebror fick mysa lite i soffan me mej innan han gick å sova, å han ville gå självmant å sova idag.. Tror det var nåt konstigt i vattnet!

  • annamanna

    jeiijj, fick tillbaks min dator ikväll Nu e den hel igen, men den kommer INTE att stå framme mera...

Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9