Inlägg från: annamanna |Visa alla inlägg
  • annamanna

    Vasa - Kristinestad 9

    mitzi:finns en 3-hjuling av Hauck som heter Jogger Roadster SL, men den är nog kanske mer som en shoppingvagn oxå..
    Närmast jag har i affären e nog en Knorr Scooter3.

  • annamanna

    ja, e det ingen av er som vet om domdär syskonsitsarna till vagnen bara passar på Emmaljunga..? Hittade en billig en annars, men om den inte passar så är det ju onödigt att köpa...

  • annamanna

    Äiti 80,

    du är nog duktig som klarar av barnen "ensam". Jag tror inte att jag hade lyckats lika bra...

  • annamanna

    gaaahh! Nu har jag letat syskonsits till vagnen i flera dagars tid, och så kom jag på en sida där det står att man inte rekommenderar syskonsitsar till dagens vagnar eftersom dom är så lätta nuförtiden (vagnarna alltså...) så det var det... Skit.

  • annamanna

    men åååå vad lillen kräks upp idag!bläh..har bytt kläder på honom och mej flera gånger redan idag...

  • annamanna

    håller med ZZ här, vi har oxå ett 120 kvm hus, och det är alldeles lagom att städa Det är för övrigt makens föräldrahem, och merix:s oxå då förstås Vi har renoverat badrummet, wc och köket, men annars är det som det har varit.. njah, nya tapeter här och där.. För mig är det alldeles perfekt! Men det blir inga fler barn här, för det är lite knepigt att bygga ut, passar inte på vårt hus. ej heller på höjden.

  • annamanna

    får man fråga, hur mycket har era bebisar växt under den första månaden...?
    Jag mätte just Vincent där han ligger i sin korg å sussar, och han var 58 cm! Kan det verkligen stämma att han växt 9 cm på en månad?? Och då hade han inte ens benen helt uträtade..!
    Kollade i Williams papper och han hade växt endast 4 cm på den första månaden..
    Jag blev lite fundersam bara då alla 56:ans kläder redan är för små, eller man får töja dom rejält så dom ska passa. Använder oxå många 62:ans kläder, och en body som är 68! Har nog inget minne av att William växte sådär fort!

  • annamanna

    hmmm..nog för att rådgivningstanten sa att han äter ordentligt, men kanske.. äh.. Ska till råddan på tisdagen så kanske hon får ett annat mått än mej Men jag mätte flera gånger..
    Kan inte påstå att han fått längden från mej, för jag e bara 155 cm över havet, och inte är gubben nå riktit lång heller..eller andra släktingar..

  • annamanna

    Mitzi,

    oki, så då finns det flera som växt hastigt

    Jodå, han sover riktit bra om nätterna nu, äter 1-2 gånger och somnar snabbt om härligt!
    Fast han sover i vår säng... så fort vi lägger honom i egna sängen så illvrålar han och slutar inte förrän man tar upp honom igen. Har försökt ha honom att ropa och se om han slutar, men se, det gör han INTE.. Så han sover med oss så är alla nöjda Njaaa, min nacke är inte riktit nöjd, men det får lov att vara så nu
    Dagtid sover han rätt mycket oxå, men börjar vara lite mer vaken mot eftermiddagen och en stund på kvällen.
    Och jo, han sover på magen Löns inte att svänga på honom hela tiden, han blir bara arg då, och allt skiter sig, så jag låter honom göra som han mår bäst av
    Hur går det för er då?

Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9