Inlägg från: jennyHI |Visa alla inlägg
  • jennyHI

    Vi som fortsätter att längta efter en amerikansk bebis...del 2

    jag vill också åka hem i sommar... :(

  • jennyHI

    ok tjejer... jag har hållit mig från att köpa svensk mat online, men nu är måttet rågat! Nu kom jag till www.sverigeonline.com och dem har pölsa!!! Alla tycker ju inte om det, men jag är jättesvag för det med kokt potatis och rödbetor!!! rödbetor har dem också!!! En annan sak... mazariner, choklad bollar och dammsugare!!!(jag är i himlen och jag tänker INTE komma ner på jorden igen!!!) och och... sill! ser ut som att Jenny kommer få sin midsommar sill trots allt :) :)

  • jennyHI

    lycka till er båda två nu!

    Hjartesjalen, har bara en liten fråga... om ni inte kommer ha ngn försäkring sedan, hur gör ni om du blir gravid? Det krävs ju en del läkar besök då.

  • jennyHI

    ja, då förstår jag mycket bättre! Jag vet hur jobbigt det är med dessa läkare som alltid säger att komma tillbaka. Så hade jag med mina ob/gyn innan jag kom till fertilitets specialisten. Visst, han ber mig fortfarande komma tillbaka, men jag behöver inte vänta så länge mellan varven, vilket är skönt för mig.

    Vad menar dem med att kolla med vatten? Är det HSG de pratar om? men det är ju iofs inte med vatten... Jag hoppas i alla fall att det går bra och att du får positiva resultat! Det tycker jag ni är värda efter allt ni gått igenom på sista tiden! Håller alla fingrar och tår för er skull!!!

  • jennyHI

    HSG är när dem spolar äggledarna, så det är kanske inte samma sak. Då använder dem ju inte vatten alls.

    Visst är det jobbigt att behöva betala hela tiden. Jag kände mer på det sättet förut. Nu vet jag ju att han vill ju att jag kommer tillbaka innan jag tar provera så att dem kan ta blodprov för att vara säker på att jag inte är gravid innan jag tar dem pillerna, plus vul på cykelns 13e dag för att se hur äggen har växt. Förut tyckte jag man kom alltid tillbaka för samma prov hela tiden, sedan skickade dem hem en och sade att kom inte mensen inom 3 månader så skulle man ringa tillbaka. Och när man kom in igen efter 3 månader tog dem exakt samma test. Det var som att sitta fast i ett ekorrhjul tyckte jag.

  • jennyHI

    nej, tyvärr inte idag:( kroppen min protesterar de sista dagarna. Har haft ont i magen, uppblåst till tusen, sover minst halva dagarna, spottings av och till... och med det kom ryggvärk, huvudvärk och kväljningar. Åt clam chowder till lunch från subway, värsta valet man kunde ha gjort, för den var som vatten! bläää!

    hur går det för dig? när är det du reser hem igen? (ursäkta, väldigt kort minne!!!)

  • jennyHI

    hjartsjalen, ingen spotting igår och idag. När det kommer är det väldigt, väldigt lite. Kan få ngn droppe rött blod, sedan är det bruna flytning i ett par dagar för att sedan ge ngn dag utan. Sedan har det börjat om igen. Detta har hållt på i snart två veckor nu, och läkarn säger att det är normalt.

    åh vad skönt att få åka så snart!! Mindre än 2 veckor ju! Jag blir så himla avundsjuk!!!

    Vi försöker planera en fest för min mans föräldrar. Eller rättare sagt "vi" betyder nog mer "jag" för mannen är inte så inne på det, men han vill att jag gör det i alla fall. Hans föräldrar fyller år med en veckas mellanrum, så i år tänkte vi bara ordna en fest. Det är kul att sitta och arrangera, men inte kul att göra det för dem. Dem är så himla otacksamma hela tiden och bara klagar stup i kvarten. Hade en litet dispyt med hans mamma igår. Hon klagar hela tiden på min man för att han inte har gått ut ur skolan ännu. Vi bestämde för två år sedan att han skulle trappa ner på lektionerna om vi skulle försöka bli gravida, för annars blir det för mycket för mig att försöka spara till barn pluss att ta hand om skolavgift och sånt. Jag är den som har störst inkomst av oss två. Så. igår rök vi ihop för jag sade till henne att antingen slutar hon klaga på honom eller så slutar hon tjata om barnbarn. Oj vad tyst kärringen blev efter det. Ni måste förstå nu, jag är ingen elak person, men hon gör mig elak! Hon är så jobbig!!! Hela vårt förhållande så har jag alltid gjort fel och jag vet inte hur jag skall göra rätt, för herregud, jag är ju VIT! jaja...oj vilken vent det blev här!!!

  • jennyHI

    uppsala? då är vi närmare än jag trodde. Jag är från Märsta/Sigtuna området. Ligger ju inte helt långt borta

Svar på tråden Vi som fortsätter att längta efter en amerikansk bebis...del 2