• southernbelle

    Vi som fortsätter att längta efter en amerikansk bebis...del 2

    Hej brudar..då kör vi på i denna tråd istället!

  • Svar på tråden Vi som fortsätter att längta efter en amerikansk bebis...del 2
  • Tuplan

    Japp min man kommer om 2 veckor och så är vi här i 17 dagar tillsammans och sedan åker vi båda hem.

    Usch vad jobbigt med ont men om det är positivt så kanske det inte gör så mycket ;)

  • Hjartesjalen

    Tuplan, vad harligt att vara i Svea, hoppas du har mysigt! Ja, sammla pa dig kraft nu sa ni har det till hosten o vintern nar ni ska gora IVF!! KRAM!!

    Jenny, jo, det ar jattevanligt att brosten ommar vid al o det, o sedan sa tror jag ocksa att nar hormonerna satter igang sa kanns det lite har o var i hela kroppen, jag kan tom fa ont i knana haha! Knepigt men sant!

    Jag har varit hos lakaren, allt var bra sedan operationen, testet fran livmodern kom tillb bra! Skont, cystorna hade hon tagit bort, o all endo, fast den far man ju tillb senare nagon gang, det e ju sa endo funkar, tyvarr. Jag har en svampinf som jag trodde, o fick 2 piller for det sa den ska forsv snart.

    Hon sa att om inte min mans spermier kommer igang sa rek hon IVF, men sa jag vi har inte pengar kvar! Hon sa gor det om ett ar el sa kanske eftersom endom sakta kommer tillbaka, jag far panik! Jag menar det kan ju ta 1-2 ar innan spermierna kommer igang riktigt! Huaaaaaaaa! Har lust att skrika!! :(

    Annars mar jag bra....haha! :)

  • jennyHI

    åh vad skönt att allting ser bra ut i alla fall! och en svamp infektion försvinner rätt fort :)

    hur mycket kostar en IVF annars? Finns det inga sådana där paket pris som tuplan hade fått tag på? När mannen din får jobb kanske ni skulle kunna ha råd till det`? Annars finns det ju även finansiering för sånt har jag för mig...

  • Hjartesjalen

    Joda, vi har kollat upp allt nar det galler IVF o sant, eftersom det var meningen att vi skulle gjort det. Men vi valde att lagga pengarna pa min mans operation istallet..Gor vi det sa far vi betala allt sjalva, sa e det. Men nu ska vi vanta o se, o hoppas o hoppas att simmarna kommer igang, o vad vi hoppas!!

    Jag fick piller emot svampen sa det kommer forsvinna snabbt, skont det! :)

  • Hjartesjalen

    Oh forlat jag glomde saga, en IVF beh i Svea ligger omkring 30.000sv kr o da e det for endast ett forsok. Puhh! Ett 3-pack kan man kopa for 50.000, men det e sa mycket pengar + alla medeciner, hormoner jag maste ta..

  • jennyHI

    salt katt, tack så jättemycket! Jag hade äl i helgen, min tapp är mjuk nu, så enligt den länken så borde den vara hård, och mjuk om man är gravid. Någon som vet hur tidigt den blir mjuk efter äl om man är gravid?

  • Hjartesjalen

    Ja det e inte klokt att det ska kosta sa mycket, det e darfor jag kanner HJALP!! Hur ska man lyckas..

Svar på tråden Vi som fortsätter att längta efter en amerikansk bebis...del 2