• southernbelle

    Vi som fortsätter att längta efter en amerikansk bebis...del 2

    Hej brudar..då kör vi på i denna tråd istället!

  • Svar på tråden Vi som fortsätter att längta efter en amerikansk bebis...del 2
  • Hjartesjalen

    Ja, bara mensen kommer igang o alla hormoner e normala sa blir du sakert gravid pa nolltid! :)

    Idag har jag garageforsaljning....igen, myspysigt e det!

  • Hjartesjalen

    Jenny! Underbart, o vet du, det visar inget pa min sticka, men jag har kannt mig "sjuk" nastan hela dagen idag, o menskanningar, o sa nar jag vart pa toa nu ikvall sa har jag fatt flytningen som e glatt, klar, o lite seg att dra ut, sa jag e saker pa att jag har agglossning nu!! Vi ska mysa ikvall o se, hmmm, bara simmarna som maste vara med pa ett horn ocksa.

    Jag sitter pa ett kafe nu o skriver, vart internet kranglar sa vi akte hit, dom har tradlost har o vi har lapptpppen med oss, gott det i alla fall, man blir ju sa last, sa om jag e borta fran traden en del sa beror det pa detta.

    Manga kramar till er tjejer!!!!

    Jenny, lycka till nu, halsa tanten valkommen fran mig! Hihi!! :)

  • Hjartesjalen

    Men halloj!! Jag sitter utanfor ett kafe i bilen, ska kolla mail o komma in har nagon minut.

    Jag fick min mens idag!!!!! Blodet ar tunnt o jag har en jakla mensvark o det krampar rejalt pa vanster sida, men skit i det, jag e sa glad att den e igang igen. Agglossning vet jag inte nar jag har haft, om jag haft det. Vet ju ointe ens om makens simmare e igang, tror ju inte det, det skulle ju vara for bra for att vara sant da ju!

    Jenny, hur mar du, hur gar det med allt??

  • jennyHI

    åh vad skönt att du fick mens i alla fall. Det kan ju ha varit en sådan cykel när man inte har äl. Vad jag hört är väl att en normal kvinna har runt 10 äl om året. Och när jag diskuterade det med läkaren förut så kan vissa blöda mer, eller mera tunnare om man hade just en cykel utan äl. Hur går det med simmarna då? Har ni testat ngt mer och se om det fortfarande är vitt eller vattnigt??

    För mig går allt bra. Jag är på sista mens dagen idag tror jag. Blöder knappt ngt till min makes stora förtjusning, för imorron jobbar jag hemifrån! Det ser ut som om att han smider planer... för nu har han inga problem med ryggen, och jag som nästan är mens fri!

  • southernbelle

    Jenny, Jag hoppas så för dig!
    Nu har jag kommit hem från Sverige fast i eftermiddag drar jag på semester igen så jag är väl inte på tråden på ett tag igen då antar jag.
    Idag kl tio skall jag på ultraljud och förhoppningvis så skall jag få reda på vad vi får....längtar så!
    Jag uppdaterar i min blogg innan jag drar på semester men förhoppningvis så kommer jag ihåg att skriva några rader här oxå.

  • Hjartesjalen

    Jenny! Vad harligt med sana goa planer!!;)

    Hoppas ni far till det o att det blir nagot nu, det haller vi tummarna pa!!

    Vi ser att det e vitt o cremigt fortfarande, har inte varit vattnigt pa ett tag nu, fabian ocksa, men jag vet ju inte till 100% hur det ska vara.....jobbigt, hoppas bara att dar kommer simmare, om sa bara 100 el 1000, bara dom e dar i alla fall.

    O, ja, kanske jag inte hade nagot agg denna gang, hoppas sa innerligt att kunna bli gravid sa smaningom, nar jag tanker pa det, vilket jag gor varje dag, men jag menar riktigt tanker pa det, sa blir jag helt sjuk inombords av langtan....:(

    Charly, vad gott med mer semester! Hoppas allt gick bra pa VUL!!

    Hoppas du ocksa mar bra Salt Katt!

  • jennyHI

    charly, vart skall du på semester nu då? Hur gick det på vul??

    hjartsjalen, ja det krävs ju egentligen bara EN liten rackare!!! Och man vet ju aldrig, det kan ju hända närsomhelst!!!

    och idag är jag på dag 6 i cykeln, och jag är MENS FRI! Var även hos läkarn idag. Eller ja, jag gick dit men fick inte komma in för det var strul på försäkringen. Me efter många om och men så fick företaget jag jobbar på iordning på sjukhuset så att dem har uppdaterat sina system. Me jag vart så less, och så säger dem efter det att jag inte får komma in för läkaren har redan slutat för dagen, och nästa lediga tid är den 22a augusti. Fan heller att jag väntar så länge! Jag kanske har en vecka kvar av min PCOS medicin. Så, jag gick hem och ringde samma sjukhus fast på annan ort. Så, nu fick jag tid nästa måndag. Kanske inte helt rätt av mig, men det skiter jag i. Jag behöver min medicin, och jag tänker inte gå i flera veckor utan den så att allting vi har kämpat för går åt helvete!

    förresten, skall det vara vattnigt egentligen? Jag fick för mig att det skulle vara vitt... men vad vet jag, har ingen aning alls!

Svar på tråden Vi som fortsätter att längta efter en amerikansk bebis...del 2