Inlägg från: Sencha |Visa alla inlägg
  • Sencha

    Istället för sirap i kålpudding?

    Vad innehåller brödsirapen?

    Jag har annars svårt att tänka mig att det skulle funka att ersätta sirapen med något annat...


    Son född 2004; BF 11 juli
  • Sencha
    Tess76 skrev 2008-05-29 13:47:08 följande:
    Jag har aldrig sirap i kålpudding. Jag steker vitkålen i smör med salt och peppar bara. (eller är sirapen tänkt till köttfärsen?)
    Nej, sirapen ska vara med när man bryner kålen. (I alla fall är det så jag gör.)
    Son född 2004; BF 11 juli
  • Sencha
    livetärgött skrev 2008-05-29 13:56:11 följande:
    Då kanske det är bäst att testa utan, kan bli helt pannkaka om mn försöker ersätta!Brödsirapen är en mörk sirap å i kålpudding ska det va ljus.
    Nej, jag har alltid mörk sirap i kålpuddingen (Och i allt annat. Köper inte ljus sirap - tycker den är alldeles för mesig... )
    Men jag har för mig att det är något annat i brödsirapen också. Malt, kanske? Vet inte riktigt hur det skulle påverka, dock.
    Son född 2004; BF 11 juli
  • Sencha
    livetärgött skrev 2008-05-29 14:11:22 följande:
    Stämmer, maltextrakt i den.
    Äh, kör på. Jag tror det funkar
    Son född 2004; BF 11 juli
Svar på tråden Istället för sirap i kålpudding?