... Född: Juli 2007 ... 2

Här är recepetet jag fick från Beckah (jag använde Dumle istället för Polly):
Jordgubbsmousse
1/2 liter jordgubbar
4 gelatinblad
4 dl Mini Fraiche
1 dl socker
Tina jordgubbarna och mixa fint i en matberedare. Lägg gelatinet i kallt vatten i ca 5 min.
Värm mini fraiche och socker försiktigt tills sockret löst sig, låt det inte koka. Krama ur och tillsätt gelatinet
och rör tills det har smält. Ta kastrullen från plattan och rör ner jordgubbarna.
Jag låter alltid mousserna stå över natten för att vara säker på att det stelnar.
Polly(eller annan godis)fluff
180 gram POLLY
3 dl grädde
Smält ihop (tog lång tid) och vispa dagen efter till fluffig kräm
Mmf- eller Marsmallowsfondant
200g marsmallows
2msk vatten
2 msk cocosfett
500g florsocker
Smörj en skål med cocosfett, lägg i marsmallows (är de stora kan man dela) mickra med två msk vtn tills de smält. Smörj en större bunke med cocosfett. sikta ner florsockret gör en grop i mitten och häll i de smälta marsmallowsen. Rör med en trä/plastslev eller knåda som vanlig deg...låt vila minst en timme. Förvaras i rumstemperatur.
När man arbetar ut det använd florsocker och när jag kavlar smörjer jag med petalbase på underlaget så det inte ska fastna, men går oxå bra med cocosfett