Inlägg från: Sandra1985 |Visa alla inlägg
  • Sandra1985

    Borås med BF mars 09 ?

    Hej hej.. här har du en som kommer från kinna... Men jag jobbar i borås! När är du beräknad?
    Jag ska ha 3 mars om allt går som det ska.. Är också lycklig men känner inte av så mycket ännu. Ibland tror jag att jag inbillar mig alltihop! haha

  • Sandra1985

    Jag är likadan. Varje gång jag är på toa så tror jag att det ska komma massa blod. Det ända jag känner är ömma bröst. Jag är i v.7 så nu kan jag börja må illa men jag känner inte av nåt av det än..

    Jag ska gå hos BM i kinna. Redan varit på hälsosamtal men ska inte på inskrivning förrän 20 augusti. sen ska jag på vul 26. känns som en evighet dit. Tiden har gått såååå sakta sen jag fått reda på att jag e gravid. men det kanske är bra så här i semester tider. Då har man semester längre!  

    Jag har också jätte svårt för att inte berätta för alla. bara mina chefer som vet så dom inte ger mig massa tunga jobb. (jag jobbar i butik med massa stora och tunga saker)
    sen vet familjen bara. ska vänta med att berätta för kompisar efter v 12.

  • Sandra1985

    grattis.. men vad tråkigt med mf. vilken vecka var du i när du fick ditt mf? får verkligen hoppas att allt går vägen denna gången!

  • Sandra1985

    jag är som du. illamående men har aldrig varit så illa så jag kräkts. sen har jag ömma bröst och får gå på toa typ 3 ggr varje natt.. men det e så värt det!

    jag var på hälsosamtal för ca 3 veckor sen. hade massa frågor när jag kom dit men det kändes så overkligt att vara där så jag glömde allt när jag gick in genom dörren.
    ska inte dit på inskrivning förrän 20 augusti. är i v 13 då.

  • Sandra1985

    emelie 05:
    det går säkert bra denna gången. jag har läst om massa som inte haft några symptom och fått mf. när dom blir gravida igen har dom haft symptom och då har det gått bra! sen har jag läst att har man haft ett mf så är chansen liten att man ska få ett till..

     AnnannannA:
    Jag mår helt ok. Mår lite illa ibland. oftast efter jag ätit. brösten ömmar ganska mycket och måste gå på toa 3 ggr varje natt. fattar inte hur jag ska orka det om det ska hålla på så i 7 månader till!

  • Sandra1985

    hoppas det e som du säger.. att man ligger med bebisen på magen snart. läntar så tills den dagen!!

    nån mer än jag som tycker det är jobbigt i värmen? sen har jag blivit så himla snuvig. men hoppas verkligen att det går över snart.

    hur år det för er andra?

  • Sandra1985

    jag började min semester i måndags så ska jag ha 3 veckor! är i v.9 men går in i v.10 på onsdag.

    nu vill jag att tiden ska gå fort så jag kommer förbi den kritiska tiden men samtidigt vill jag att det ska gå sakta så jag får vara ledig!

  • Sandra1985

    grattis!!!

    känner du nåt än??

    jag har börjat få ont i ryggen som sjutton. läste runt lite att det kunde vara foglossning. så här tidigt??? men då ska man tydligen inte stå för länge och sånt och jag som har ett jobb där jag bara står! undra hur illa det måste vara för att man ska få vara hemma. för nu gör det ont men förmodligen inte tillräckligt. får väl prata med bm när jag ska dit om typ 3 veckor!

  • Sandra1985

    här går det bra än så länge! går in i v12 på onsdag och då är ju det värsta över, kanske kan slappna av lite sen. är fortfarande väldigt orolig att det ska vara nåt fel på den eftersom jag inte varit hos bm än. jag vet ju inte ens om hjärtat slår! och vul ska jag inte förräns om 2 veckor.

    hur är det själv då?

  • Sandra1985

    jag trodde att alla gjorde det för när jag var hos min bm så bokade hon en tid till det bara. alla förstagångs mammor får det här sen får man säga till om man vill ha ett tydligen.

    jag har fått så himla ont i min rygg. har läst att det kan vara foglossning. jag har ju haft semester ett tag nu så vet inte hur jag ska göra med jobbet... om jag ska gå till läkaren eller vänta och se hur det går med allt.. har läst att det inte blir bättre direkt utan värre ju längre man går. men det löser sig säkert.. i värsta fall får jag väl jobba halvtid eller nåt.

Svar på tråden Borås med BF mars 09 ?