• AnnannannA

    Borås med BF mars 09 ?

    Hej.

    Sitter här och har precis plussat, är överlycklig och det känns underbart. Hade varit kul om det fanns någon, några som är nyplussad från Borås området. Är kul att ha ngn i samma sits i närheten, så att man kan följas åt.

  • Svar på tråden Borås med BF mars 09 ?
  • Sandra1985

    Hej hej.. här har du en som kommer från kinna... Men jag jobbar i borås! När är du beräknad?
    Jag ska ha 3 mars om allt går som det ska.. Är också lycklig men känner inte av så mycket ännu. Ibland tror jag att jag inbillar mig alltihop! haha

  • AnnannannA

    Hej va kul med ngn i närheten. jag är beräknad till 15 mars om allt går som det ska. Känner mig öm i magen och lite spänningar i brösten. Men är så nojig att det ska komma blod så springer på toaletten hela tiden

    Ska du gå hos BM i borås eller kinna? Ringde igår till BM så ska på hälsosamtal den 22/7. Är så lycklig känns som det ändå man tänker på nu. O vill bara skrika ut det till alla , är jätte svårt att inte berätta för alla på jobbet?
    Hur har ni gjort har ni berätta för ngn ännu?

  • nibban

    Hej!!!

    Jag bor i Tvärred 20 min från Borås med BF 7/3-09. Om allt går som det ska.
    Är oxå över lycklig det blir mitt första barn..

    Grattis till era graviditeter!

  • AnnannannA

    nibban
    Hej och grattis själv
    Hur känner du dig har du börjat känna av ngt?

  • Sandra1985

    Jag är likadan. Varje gång jag är på toa så tror jag att det ska komma massa blod. Det ända jag känner är ömma bröst. Jag är i v.7 så nu kan jag börja må illa men jag känner inte av nåt av det än..

    Jag ska gå hos BM i kinna. Redan varit på hälsosamtal men ska inte på inskrivning förrän 20 augusti. sen ska jag på vul 26. känns som en evighet dit. Tiden har gått såååå sakta sen jag fått reda på att jag e gravid. men det kanske är bra så här i semester tider. Då har man semester längre!  

    Jag har också jätte svårt för att inte berätta för alla. bara mina chefer som vet så dom inte ger mig massa tunga jobb. (jag jobbar i butik med massa stora och tunga saker)
    sen vet familjen bara. ska vänta med att berätta för kompisar efter v 12.

  • emelie 05

    HEJ,, här kommer ja, e tänkt att de ska bli en liten 13-14 mars fick missfall i dec så ja e åxå orolig för blod... så e nu eligt familjeliv i v 7..

  • Sandra1985

    grattis.. men vad tråkigt med mf. vilken vecka var du i när du fick ditt mf? får verkligen hoppas att allt går vägen denna gången!

  • AnnannannA

    Hej allihopa.
    Hur känner ni er nu. har ni några symtom? jag känner i brösten att de är jätte ömma, magen är uppsvälld och har lite illmående morgon och kväll, inte så jag spyr men att man mår illa.

    Ska till BM för hälsosamtal imorgon och antar att det är då man bokar inskrivningtid?
    Känns som det är mkt frågor då det är vårt första barn.

  • Sandra1985

    jag är som du. illamående men har aldrig varit så illa så jag kräkts. sen har jag ömma bröst och får gå på toa typ 3 ggr varje natt.. men det e så värt det!

    jag var på hälsosamtal för ca 3 veckor sen. hade massa frågor när jag kom dit men det kändes så overkligt att vara där så jag glömde allt när jag gick in genom dörren.
    ska inte dit på inskrivning förrän 20 augusti. är i v 13 då.

  • AnnannannA

    Ok kan tänka mig att de blir så. vad jobbigt att vänta så länge på inskrivning men gissar att de kommer bli så i mitt fall oxå, nu i semster tider. Vad görs vid inskrivning görs det ngt UL eller VUL då? eller får man snällt vänta tills v 18 på UL ?

Svar på tråden Borås med BF mars 09 ?